S Dark's blog
11-03-2007 - 13:47

Update PLEASE!

Hey fellow folks, det er vidst på tide jeg skriver i min blog :)

Der er sket en forfærdelig masse ting, så jeg har entet ikke lige haft lyst eller slet ikke tid :(

Men nu blev jeg vækket af mit anlæg kl halv 7 (en søndag morgen) også har jeg en del tid til overs ;)
Jeg vil gennemgå en smule om hvad der er sket, ikke gå for meget i dybten, da det nok er så særlig interessant for dig :P

Af de positive ting er der sket disse ting:
- Jeg har købt Oblivion og er kommet så småt igang, jeg glæder mig sygt til at komme ind i det, lige fra da jeg satte disken ind, begyndte musiken at spille (oh) så smukt! Genialt indtil videre. En lille downside er at det er frygtelig svært at lave en flot fyr/kvinde :/ Men hey, hvor tit glor jeg på min player i fjæsset? :P

- Jeg har købt en Creative Zen V Plus (1Gb), den er alt for lækker på alle måder og 1 Gb er indtil videre rigeligt for mig :) En lille downside er, at den kun funger på XP, så jeg skulle bakse for at få fat i en xp (da jeg bruger 2000), og derefter en service pack :/ Bl.a. det jeg har haft travlt med.

- Jeg har fået 11 i Engelsk, det er dog kun på C-Niveau indtil videre (Næste år bliver det B), men hey, et 11 tal er altid fedt :) En lille downside er at jeg har fået et lavere gennemsnit end sidste termin :/ Men det kan fikses til årskarakteren :)

Af de negative ting der er sket:
- Min gennemsnit er faldet fra 8,7 til 8,2 :( En lille upside er at jeg har hævet mig i Dansk, engelsk og billedkunst. Men er katastrofalt faldet i Matmatik Høj-niveau 6/6 (fuck) Hvilket er grunden til mit katastrofale fald i gennemsnit! Men nu går det allerede en del bedre i timen, så jeg satser på i hvert fald at kunne få den op til 8/8 til årskarakteren :)

- Jeg har arbejdet rigtig meget ("agtig") en upside er jeg dermed får mere i løn :)

- I fredags var det min første frie fredag, fra arbejde, men seføli er der ingen fest med folk jeg kender den fredag :/ og jeg skal arbejde fra kl. 17 til 3-4 stykker (om natten) næste fredag :/ En lille upside er jeg dermed stadig har en hel del alkohol til rådighed :P

- Jeg kan ikke finde mit "Evanescence - The Open Door" Album, som jeg savner en hel del! En upside er jeg fandt Justin Timberlake's og Madonna's nye albums frem og  kom ned i min V Plus :)


Det var vidst det :)

Og angående Grønland:
Det har de sidste 2-3 mdr. været super lækkert kodylt vejr, non-stop, høj sol, lunt, svag vind. Totalt lækkert, det var rigtig forårs vejr, men nu er der lige faldet et par cm sne :? nedtur, så skal det hele lige om igen :/ Men ellers super lækert, jeg tager lige et billede af vejret i dag og et når det er super lækkert, så vil i kunne se :)


Andre sjove ting:
Jeg læste "Hesten og drengen", det 3. bind i Narnia samlingen (på 5-6 timer, bare sig jeg er langsom!), det var en yderst informerende bog og jeg lærte endnu mere om Narnia-universet, de er sjovt som C. S. Lewis kan skifte skrive-stil, på en måde så det ligner meget det han skrev før, men også er helt anderledes :) Det er beundrings værdigt.

Og jeg har dermed besluttet at anmelde de bøger jeg nu læser gennem tidens løb, indtil videre, vil jeg anmelde Narnia bøgerne. Og til sidst en kommentar som en helhed til Narnia universet. Derefter il jeg læse Ringenes Herre, men det er indtil videre en del ud i fremtiden, så det skal ikke uddybes ;)

Jeg danner derfor en en ny kategori som vil hedde: Anmeldelser.
Her vil jeg anmelde alt hvad jeg lyster; bøger, film, musik, spil og hardware. Så kan jeg jo evt. se om jeg er dygtig til at anmelde, hvilket jeg nok ikke er, men det kan da måske hjælpe folk med at bestemme sig :)

Til sidst vil jeg sige: DET ER SNART PÅSKEFERIE!!!!!!!!!!

Cya ;)

Mvh S Dark
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her