Rotator's blog
08-11-2007 - 11:25

Coolshop's Pointshop - Opdatering



Nogle af jer husker sikkert mit blogindlæg om Coolshop's Pointshop, hvor man kan købe diverse spil og andet gejl med de point man opsparer ved at handle hos dem.

Nu har jeg i dag fået tilsendt CoD4 fra Coolshop og fandt også denne gang et enkelt point i pakken. jeg kunne ikke styre min nysgerrighed og måtte bare gå ind på deres pointshop for at se om de endelig havde fået nogle nye titler siden sidst. Det reklamerer de jo trods alt med på pointsedlen: "Hver måned vil der være nye spil at vælge imellem".

Der er jo trods alt gået mere end 3 måneder siden mit oprindelige indlæg så noget nyt må der da være sket.

Men nej. Spillene er stadig de samme sørgelige som Crazy Frog Racer (PC), Deus Ex (PC) og Perfect Dark Zero (X360). Havde de virkeligt tænkt sig at der var nogen som helst der ville gennemføre op imod 50 individuelle handler blot for at få PDZ gratis?

Og hvorfor skal PDZ egentligt koste 50 point? Tiger Woods PGA Tour 2005 til PS2 koster kun 20 point, men købsprisen er den samme: 69,-

Denne kampagne havde været fin nok, så længe at den blev opdateret bare en gang imellem. Antallet af point der følger med en ordre burde også afspejle ordrens størrelse. Jeg har bestilt fra Coolshop sammenlagt 27 gange men aldrig modtaget mere end ét point. Over 10.000 kroner brugt hos Coolshop og hvad har jeg samlet? 7-8 point? (Jeg ved det ikke præcis for jeg smider dem ud). Det er ikke engang nok til at jeg kunne få Deus Ex, et spil der er 7 år gammelt og koster hele 54 kroner!

Hele denne kampagne virker unødvendig og uigennemtænkt... Jeg kan kun gentage min holdning fra forrige indlæg:

Coolshop, det er sgu en om'er!!!
Følg Xboxlife her