Rotator's blog
20-12-2006 - 18:12

Online Achievements

Dem har Fanden skabt...

Lad det være sagt med det samme (hvis overskriften ikke gør det åbenlyst): Jeg hader online achievements. Jeg har nu kæmpet mig igennem alle offline achievements i Burnout Revenge, med undtagelse af Signature Takedowns, og er derfor gået i gang med online achievements. Men det er samtidigt her mit største problem ligger. Jeg kan simpelthen ikke vinde imod de mennesker der har muligheden for at sidde og øve sig hele dagen.

Og hvad nu hvis man ikke køber spillet når det udkommer, men måske et års tid eller 2 senere? Så er der måske et antal online achievements man ikke kan få fordi der ikke længere er nogen der spiller spillet online.

Jeg er meget imod achievements der i bund og grund afhænger af andre mennesker. Ja, det er da fint at spiludviklerne forsøger at fremme online-oplevelsen af deres spil, men der er jo altså mange spil som simpelthen skodder online. Eksempel: COD3...
Ranked matches? Yeah, my bunghole!
16-12-2006 - 23:31

Burnout-føljetonen fortsætter...

Endelig klarede jeg de to irriterende Traffic Attack events!



Det holdt hårdt og tog mange forsøg, men det lykkedes til sidst og det betyder at nu er Assassin-ranken gennemført. Tilbage står kun Dominator og de sidste 9 løb. Så er alle offline-achievements klaret med undtagelse af Signature Takedowns.

Derefter går turen online for at klare de sidste 7 achievements inklusive den altid latterlige "Celebrity Status! - Become a hit artist by getting a Clip in the Top 20 Downloads!"...

Undskyld mig, men havde de virkeligt regnet med at folk IKKE ville snyde for at få denne achievement? Der er da ingen der downloader andres clips i Burnout... Jeg er da totalt ligeglad med hvordan andre kører med mindre jeg kører imod dem...
16-12-2006 - 14:03

Seriøst spat!

Uuuuuh, jeg får spat!

Sidder og kæmper med at få gennemført de sidste par løb i singleplayerdelen af Burnout Revenge. Er nået til Assassin-serien og mangler kun 12 point før den er overstået og jeg kan gå i gang med Dominator-serien.

Men der er to løb i Assassin-serien som jeg ved gud grød bare ikke kan komme forbi. Og begge løb er Traffic Attack! Når jeg endelig får point nok til en guldmedalje, så er min rank kun på "Great"... Men når jeg istedet når "Awesome" før jeg har point nok til guldmedaljen, så løber jeg tør for tid....

Det er så irriterende at de løb skal være så svære. Jeg fræser igennem samtlige Raceevents, Crashbreaker Eliminators, Crash Junction events og Burning Laps nærmest med den ene hånd på ryggen. Men at gennemføre de *biip* Traffic Attacks driver mig til vanvid!

Men det føles i det mindste godt at brokke sig :D
14-12-2006 - 20:48

Burnout Revenge SNYDER!!!

Sad lige og fedtede med at få gennemført nogle flere achievements i Burnout Revenge. Det er simpelthen det fedeste spil der endnu er udkommet til Xbox360, GoW inklusive. Men det er ikke det jeg vil skrive om.

Det jeg er blevet rimeligt hys over er at AI'en snyder så det driver når man når til de højere klasser.

Spillede en omgang Crashbreaker Eliminator. Hvis du ikke kender eliminatorløbene så drejer det sig om at overleve en nedtælling der hvert 30. sekund eliminerer den kører der ligger bagerst i feltet.

Jeg har brugt et par forsøg på dette løb og er ved at blive lidt irriteret på mig selv; Så svært kan det jo heller ikke være. Nu er jeg så blandt de 2 sidste tilbage i løbet. Jeg ligger på førstepladsen, blot et stenkast foran min modstander. Tælleren i hjørnet begynder at bippe for at signalere at nu er der under 10 sekunder tilbage. Og så er det jeg pander frontalt ind i en modkørende bil!

Det er selvfølgeligt surt men jeg skynder mig at kigge tilbage på min modstander og når lige at tænke; Jeg detonerer min Crashbreaker inden han kører forbi mig. Så tager jeg ham med i faldet og vinder automatisk forbi jeg starter foran ham. Der var kun ca. 1½ sekund tilbage på det her tidspunkt.

Jeg venter et kort øjeblik indtil min modstander er maksimalt en meter bag min bil. Det er intet imellem os og slowmotion gør det rimeligt nemt at time, så jeg detonerer...

Og så er jeg ellers vidne til at min bil, med fjerde level i boost og en crashbreaker på level 10, sprænger i luften med et enormt brag og modstanderens bil fræser let og elegant igennem flammehelvedet!

Han er nu foran og jeg har tabt... I mean, WTF?`

13-12-2006 - 18:54

Manual 140.000 feet...

Jeg har lige unlocket Full Stats og 140.000 feet manual i Tony Hawk's Project 8...

Den sidste trak virkeligt tænder ud for mig, for det er ikke et problem at holde balancen i længere tid, men hvor finder man 42 kilometer lige vej?

Jeg sad og tænkte lidt over gode steder at lave en længere manual da tanken pludselig slog mig.

Og her er så min guide til denne achievement:

I overgangen mellem skoleområdet og slummen er der en kloak. Under broen der går over kloakken er der en perfekt tunnel. Kør ind i denne og drej 90 grader så du kører lige op ad væggen. Du vil nu begynde at køre rundt og rundt i tunnelen. Start en manual og bare koncentrér dig om at holde balancen. Én tur rundt i tunnelen er ca. 75 fod, så 140.000 fod er overstået efter bare 1.900 omdrejninger...

Og dermed er den kedeligste achievement klaret hurtigt.

Men jeg må bringe en lille advarsel... Fokusér dit blik på balance-meteret eller bliver du seriøst kvalm :D
13-12-2006 - 12:16

NBA 2K6 Complete!

Så skete det endeligt. Jeg har taget alle achievements i et spil!

Det drejer sig om, muligvis det nemmeste af alle, NBA 2K6. Fem sølle achievements der alle kan opnås i løbet af en enkelt eller to kampe.

Men ikke desto mindre er det en milepæl i min "karriere" på 360'eren.

Hvad mon jeg så skal gå i gang med? Måske jeg skulle se om jeg ikke kan tage de manglende 250 point i Tomb Raider: Legend eller de sidste 320 i Call of Duty 2...

Vi får se...
10-12-2006 - 18:47

Rotator i korte træk

I stil med andre bloggere her på Xboxlife har jeg besluttet mig for at lægge hovedet på blo(gg)en og skrive et lille indlæg om hvad jeg dog er for en fisk:

I slutningen af 70'erne, nærmere bestemt '77, blev en dejlig lille unge født på Roskilde Amtssygehus. Den kæreste lille unge du kan forestille dig. Små røde æblekinder, et smil der kan lyse ethvert rum op og øjne der kan få selv den mest macho af alle mænd til at ytre fraser som "ååååh!", "iiiih!" og "nååårh!". Denne lille skabning blev af alle spået til at have en lysende fremtid indenfor ethvert felt der vakte interesse.

På værelset ved siden af blev jeg født. En fed, lille, skaldet prop med rynkede fingre, ditto tæer og et ansigtsudtryk der fik fødselslægen til at tro at jeg måske var retarderet. Men nej, jeg var bare glad. For inderst inde vidste jeg at min fødsel var så velplaceret at jeg ville få lov til at vokse op i den mest gyldne af alle aldre: Computeralderen!

Min skolegang forløb uden de store armbevægelser; jeg var en skidt knægt der ofte pjækkede, aldrig lavede lektier og sjældent kunne holde kæft i de timer jeg rent faktisk dukkede op til. Jeg har senere forsøgt at forklare min opførsel med at jeg ikke blev udfordret nok og at indlæringen simpelthen gik for langsomt til at jeg kunne koncentrere mig om det. Men hvis sandheden skal frem så var jeg sgu nok bare for doven.

Da jeg var 13 fik jeg det første af mine mange jobs. Fik en daglig avisrute der på trods af kun 11 abonnenter alligevel slugte en times tid af min hverdag. Det var også i denne forbindelse, dog først 2 år senere henmod afslutningen af dette job, at jeg fandt min første kæreste. En sød pige ved navn Pernille der tilsyneladende var faldet for min humor på trods af at jeg i dagligdagen er omtrent ligeså sjov som et stykke ristet toast. Jeg kan desværre ikke påstå at jeg egentligt kunne lide hende som andet end en ven, men jeg indledte et kort forhold til hende mest fordi jeg var omkring de 15 og længe havde set de andre fra min klasse der gik og "kærestede" rundt, så nu måtte det være min tur.

Jeg voksede langsomt op (bortset fra de 33 cm. jeg "tog på" i løbet af 9 måneders tid i puberteten) og stiftede kendskab med konsolverdenen gennem en ven der havde en Sega Master System. Jeg kan huske at jeg var vildt benovet over grafikken og i en periode brugte mere tid hos ham end jeg egentligt gjorde derhjemme.

I mellemtiden havde mine forældre købt en computer, som det var meningen skulle bruges til deres regnskaber og måske en sjælden gang nogle spil. Et monster af en maskine; 66MHz 486 DX2, 8MB ram, 210MB harddiskplads og 256KB grafikkort. Men deres planer blev hurtigt spoleret af en lille knægt der viste sig at have tæft for det elektroniske apparatur.

Senere i livet (ikke meget senere) kunne jeg i kraft af mit daværende arbejde som flaskedreng i Bilka investere i en Sega Megadrive. Den blev et omdrejningspunkt i mit liv uden sidestykke. Sonic og Sonic 2 blev mine bedste kammerater. Jeg kan nu, mens jeg skriver disse linier, stadig se samtlige baner for mig og høre musikken.

28 år efter min fødsel boede jeg stadig under min mors skørter og brugte størstedelen af mine indtjente penge på konsolspil. Nu var det blot Xbox'en der var omdrejningspunktet. Men så pludselig, en dag hvor jeg sad og surfede, løb jeg ind i en profil på Dating.dk der bare sagde "kapow!".

Jeg skrev et brev til profilen's ejer og vi mødtes hurtigt derefter. Cirka 1½ måned efter første møde flyttede jeg ind hos hende i den lille lejlighed i Hvidovre. Vi er nu flyttet i hus i Brønderslev (~30 kilometer nord for Aalborg) og blev gift for 3 måneder siden. Nogen vil måske sige at det er for tidligt at blive gift efter blot 13 måneder, men jeg synes at når noget føles rigtigt, hvorfor så vente?

Det var en "lille" præsentation af mig. Jeg ser frem til at læse lidt om jer andre, hvis der er nogen der vil gøre mig "kunsten" efter. Og forresten, så er mit rigtige navn Dennis...
09-12-2006 - 14:50

Dagens pose lol

Der kører pt. en afstemning om hvorvidt Nobunaga's "opfindelse" med at uddele "dagens pose lol" til humoristiske kommentarer er guds gave til forummet eller er en kliché der er ligeså brugt som "Den vittighed går på krykker i Aarhus!".

For dem af jer der ikke helt har fulgt med i diskussionen vil jeg lige forklare:

Jeg er imod denne sætning! Bevares, den var sjov engang. Men det var "bop-bop-bop" fra De Nattergales julekalender også. Der er en fin grænse mellem sjov og ekstremt enerverende: spørg bare min kone. Og det er meget få humoristiske indslag der tåler en daglig gentagelse. Det er nok også de færreste der ville grine hvis de dagligt blev udsat for den samme vittighed.

Der er dem herinde der mener at "dagens pose lol" er blevet en Xboxlife institution og derfor bør bevares. Ja, det er muligt. Men bare fordi det er tradition så er det jo ikke nødvendigvis en god tradition.
 
Sammenligning: Det har længe været en tradition i Danmark at danse rundt om juletræet hånd i hånd med familiemedlemmerne juleaften mens man synger den ene langhårede juleslager efter den anden. Men det er samtidig på vej ud. Hvorfor? Fordi det er knaldhamrende (!) pinligt at svede rundt om et uddøende medlem af vores danske skovbrug mens man i forkert toneleje skråler sange man dårligt kan huske teksten på.

Den vigtigste grund til at denne lol-beholder ikke bør udleveres længere og istedet pensioneres som en 80-årig orlovskaptajn med skrumpelever og grå stær:

Den slæber bunkevis af spam med sig i kølvandet. Eksempel: En saglig tråd om hint og hist bliver mødt af et spørgsmål som størstedelen af os kender svaret på. Vi finder det måske utroligt at folk kan være så "dumme" at de ikke ved det. Så kommer en mere eller mindre humoristisk kommentar fra en bruger og bliver straks efterfulgt af dagens præmieoverrækkelse.

Fred være med det. Men denne uddeling af præmien fordrer samtidig en stribe af indlæg fra andre der vil gøre personen, der stillede spørgsmålet, opmærksom på hvor dum vedkommende er og hvor selvfede de selv er fordi de kender svaret og derfor kan tillade sig at grine af både spørgsmålet, den humoristiske kommentar og præmieoverrækkelsen.

Resultat: Den saglige tråd er nu blevet endnu en ligegyldig tråd hvor folk spiller med deres tvivlsomme intellektuelle muskler.

Dagens pose lol er katalysatoren der starter en spontant selvforbrænding af sagligheden i en tråd.

Men det er bare min mening og jeg bøjer mig for flertallet :D
09-12-2006 - 01:13

Windows XP 64

Jeg er computernørd, det indrømmer jeg gerne.

Jeg har arbejdet med computere siden jeg var en lille punk der knap nok var klar til konfirmationen. Men en gang imellem opstår der små problemer der kan få selv den mest garvede geek til at kradse hovedbunden til blods.

Et eksempel:
Jeg kører Windows XP Professional 64-bit.
Dette styresystem tillader emulation af 32-bit programmer og drivere for at lette overgangen fra 32-bit til 64-bit.

Når du installerer styresystemet installeres automatisk 2 versioner af Internet Explorer. En 32-bit udgave og en 64-bit udgave. Og fred være med det. Jeg kan personligt ikke mærke den store forskel på de to versioner, men en eller anden fordel må der da være.

Nu er det sådan at jeg, efter en installation af en Bluetooth USB-Dongle, pludselig ikke har nogen forbindelse til internettet. Det i sig selv er mærkeligt nok eftersom Bluetooth og TCP/IP-protokoller ikke har en flyvende teltpløk med hinanden at gøre.

Men det er så her at hovedbundskradsningen virkeligt taget overhånd. Det er nemlig ikke alle programmer der har mistet forbindelsen til nettet; kun 32-bit programmerne. 64-bit versionen af Internet Explorer (7) fungerer fint og det samme er gældende for min Outlook Express.

Men alle 32-bit programmer er komplet ude af stand til at kommunikere over TCP/IP. Det inkluderer desværre også min virus-scanner, så jeg er rimelig sikker på at den bedste, og hurtigste, løsning vil være en formattering. Jeg gider bare ikke gå det gejl igennem igen.

Det er så træls at finde ud af hvilke programmer og dokumenter man glemte at tage backup af, selvom man sad i 4 timer og kopierede indtil man var 100% sikker på at man havde husket det hele.

Uuuuuh, the joys of being a geek. Nogle gange ville jeg ønske jeg var ligesom min mor. Så ville jeg ringe til mig selv og forvente en snarlig løsning på problemet...
09-12-2006 - 01:03

Gun - 2 nye achievements.

Efter i dag at have fundet ud af at Gun ikke har en autosave-funktion og derfor været nødsaget til at gennemføre de tre første missioner igen, opnåede jeg følgende to achievements på vej mod enden:

The Red Hand Gang Complete
Progress through the 'The Red Hand Gang' level on any difficulty.
20 Gamerpoints

Quick Killer Complete
Progress through the 'Quick Killer' level on any difficulty.
15 Gamerpoints

Gun har ikke set det sidste til mig. Det er faktisk et overraskende godt spil. Ikke at jeg regner med at vende tilbage til det når jeg engang er kommet igennem det på Insane, men ganske okay for en stund :D
Følg Xboxlife her