Rotator's blog
06-07-2011 - 18:27

Leveringssvigt fra Game.co.uk

En historie om leveringsvigt fra Game.co.uk

Tilbage i slutningen af april 2011 bestilte jeg Bulletstorm Epic Edition med det sekundære formål at få adgang til Gears of War 3 betaen. Desværre brugte Game.co.uk så lang tid på at levere produktet (~21 arbejdsdage) at betaen var sluttet og et af målene med bestillingen derved var gået i vasken.

Efterfølgende tilbød de mig, som kompensation, et gavekort på £5, sendt med posten. Her blev jeg lovet en leveringstid på 3-5 arbejdsdage. Det er nu 38 dage siden og postkassen er stadig tom.

Spørgsmålet er så nu: Har jeg egentligt noget at bruge et gavekort til? Hvis jeg bestiller noget fra dem, så dukker det først op om en måned (hvis overhovedet)...

Opdatering:

Game.co.uk har netop svaret på min henvendelse og fortalt mig at deres gavekort slet ikke kan bruges uden for det britiske fastland. Derfor er det aldrig blevet udstedt. Istedet skal jeg nu, næste gang jeg vil afgive en ordre, ringe til dem for egen regning (2,00 i minuttet + opkaldsafgift) for at få min kompensation på 50 kroner. Der skal sgu ikke mange minutters ventetid til før besparelsen er ubetydelig.

Tror bare jeg finder en anden forhandler og beder dem drikke sig en bajer på min regning.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her