Rotator's blog
05-02-2010 - 22:06

X-Factor 2010Basim, Asian Sensation og nu 8210.

Endnu en omgang af X-Factor løber over skærmen på DR og jeg er endnu engang én af dem, der troskyldigt ser med.

Og nu har jeg så endelig fået bekræftet en teori.

I 2008 gik drengen Basim, på trods af en ekstrem mangel på talent, så langt som til kvartfinalen.

I 2009 var det så de tre fra Asian Sensation, der skæmmede program efter program.

Min teori kalder jeg:

Let's keep it interesting

DR er selvfølgelig interesserede i at fange så mange seere som muligt og de er godt klar over at et show med 9 fantastisk talentfulde sangere og grupper ikke trækker så godt. Folk vil have drama og noget at snakke om. Vi trives bedst med at fremhæve vores harme, fremfor at skulle diskutere folk med talent. Ergo udvælger DR (ikke dommerne) en enkelt solist eller gruppe hvert år, der har ligeså lidt talent som Blachmann har selverkendelse og ligeså lidt charme som Remee har hår.

I år er det så blevet til den århusianske pigegruppe opkaldt efter en Nokia-mobil: 8210. Fire tøser, der med nærmest nørrebronx'sk udtale hakker og stønner sig igennem enhver sang, de forsøger at fremføre. I aften gik det så ud over Nik & Jay's "Boing Boing", som de utroligt nok fik slagtet som var de Peter Lundin på svampe. Selv Nik & Jay gjorde det bedre og det siger ikke så lidt. Nexus, Baby!

Basim, Asian Sensation og 8210 har kun én ting tilfælles: De er DR's udvalgte prügelknabe. Målet for vores harme og grunden til at vi indfinder os foran skærmen hver uge. Vi vil forarges over hvor langt de kan nå.

Nu er der nok nogle, der tænker: "Jamen, det er jo seernes stemmer, der bestemmer hvem, der går videre." Ja, og de stemmer har DR jo været mere end villige til at dele. Nej, gu har de ej. De holder stemmerne hemmelige for at kunne styre udfaldet til deres fordel.

Det er sgu da hverken dommerne eller seerne, der bestemmer vinderen. Det er pladeselskabet som skal arbejde videre med vinderen, der har fat i snorene.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her