Rotator's blog
01-10-2008 - 16:45

Fiberbredbånd - Del 2Farcen fortsætter

Efter endeløs kasten frem og tilbage mellem supportere og teknikere hos Bredbåndnord kom jeg endelig til at tale med én der vidste hvad han havde med at gøre.

Han bad mig forbinde til en ftp-server som han vidste der var moderat trafik på samt kunne kapere en 10mbit. Inde på serveren bad han mig downloade en 100 MB fil og rapportere hastigheden til ham. 1.04MB/s. Og det ser jo straks meget bedre ud. Så jeg var forvirret.

Indtil jeg tilfældigvis så at ftp'en stod hos Bredbåndnord selv. Ja, hallo, klaphat. Selvfølgelig får jeg et perfekt resultat når jeg henter data direkte fra udbyderens server.

Han bad mig så hente en Debian-iso på Sunsite.dk mens han ville hente den samme fil fra en brugeropsætning der tilsvarede min. Hans resultat: 1.34MB/s. Mit resultat: 344KB/s. Og så var han forvirret.

Han mente at problemet var at jeg havde koblet en Linksys-router til forbindelsen, istedet for at køre direkte fra deres router. Men et hurtigt kabelskift afviste den teori.

Så nu går jeg og venter på at morgendagen oprinder, så jeg kan få en tekniker ud og skifte fiberboksen.

Har jeg forresten nævnt at de pt. kun leverer 17 ud af de 42 TV-kanaler jeg har bedt om? De har "glemt" at jeg havde bestilt den store pakke, så det må jeg også vente tl i morgen med at udnytte...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her