Rotator's blog
16-08-2007 - 12:23

Forza Motorsport 2Måske det ikke er så dårligt alligevel

Jeg skal være den første til at indrømme at mit syn på Forza Motorsport 2 måske har været lidt farvet af at jeg, da demoen kom på marketplace, sad og spillede Burnout Revenge i den helt store stil. Men faktum er at demoen ikke ligefrem vakte den store interesse hos mig.

Men efter at have set de muligheder for at designe bilens udseende, i forbindelse med de af Xboxlife.dk afholdte designkonkurrencer, fik jeg alligevel en smule blod på tanden. Det kunne da i det mindste være sjovt at sidde og tegne lidt på bilerne. Men købe spillet, det gad jeg dog stadig ikke.

Pludselig dukkede der en bytte-tråd op med Forza Motorsport 2 Collectors Edition involveret og så gik den ikke længere. Jeg smed to spil i hovedet på MrFregerslev og fik i løbet af 2 dage spillet ind af døren.

Det var med slet skjult ligegyldighed at jeg gik i gang med de første par løb i spillet, bare lige for at få følelsen med bilerne. Og her skete det så. Jeg opdagede pludseligt dybden og realismen i spillet. Bilernes fintfølenthed overfor de mindste fejl og den nærmest nidkære fornemmelse man får når man lige skal klare det der løb lidt bedre. 4 timer senere og jeg var godt klatøjet. Måske min sengetid skulle være nu.

Men morgenstund har Forza i mund og jeg var tilbage bag rattet så snart morgenkaffens effekt begyndte at indfinde sig. Sad og kiggede lidt på de achievements der var tilgængelige i spillet og bed mærke i én:

Hardcore:
Awarded to the single driver who wins the race with full difficulty, including no assists.

Wow, tænkte jeg. Her er da en udfordring. Så jeg satte mig bag rattet i min Porsche 911 Carrera, slog alt fra og gik i krig. (BTW, hvorfor skal man ind og slå TCS og ABS fra på biler der ikke har det, for at få credit-bonusen for at køre uden?)

3-4 løb senere og achievementen var i hus. Og her oplevede jeg noget sjældent. Jeg fik sølle 5 gamerpoints for den achievement, men det betød intet. Det der var det primære var at jeg havde gjort det. Blæse være med pointene, I DID IT!

Jeg er hooked. Forza 2 har vundet over mig.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her