Rotator's blog
10-12-2006 - 18:47

Rotator i korte træk

I stil med andre bloggere her på Xboxlife har jeg besluttet mig for at lægge hovedet på blo(gg)en og skrive et lille indlæg om hvad jeg dog er for en fisk:

I slutningen af 70'erne, nærmere bestemt '77, blev en dejlig lille unge født på Roskilde Amtssygehus. Den kæreste lille unge du kan forestille dig. Små røde æblekinder, et smil der kan lyse ethvert rum op og øjne der kan få selv den mest macho af alle mænd til at ytre fraser som "ååååh!", "iiiih!" og "nååårh!". Denne lille skabning blev af alle spået til at have en lysende fremtid indenfor ethvert felt der vakte interesse.

På værelset ved siden af blev jeg født. En fed, lille, skaldet prop med rynkede fingre, ditto tæer og et ansigtsudtryk der fik fødselslægen til at tro at jeg måske var retarderet. Men nej, jeg var bare glad. For inderst inde vidste jeg at min fødsel var så velplaceret at jeg ville få lov til at vokse op i den mest gyldne af alle aldre: Computeralderen!

Min skolegang forløb uden de store armbevægelser; jeg var en skidt knægt der ofte pjækkede, aldrig lavede lektier og sjældent kunne holde kæft i de timer jeg rent faktisk dukkede op til. Jeg har senere forsøgt at forklare min opførsel med at jeg ikke blev udfordret nok og at indlæringen simpelthen gik for langsomt til at jeg kunne koncentrere mig om det. Men hvis sandheden skal frem så var jeg sgu nok bare for doven.

Da jeg var 13 fik jeg det første af mine mange jobs. Fik en daglig avisrute der på trods af kun 11 abonnenter alligevel slugte en times tid af min hverdag. Det var også i denne forbindelse, dog først 2 år senere henmod afslutningen af dette job, at jeg fandt min første kæreste. En sød pige ved navn Pernille der tilsyneladende var faldet for min humor på trods af at jeg i dagligdagen er omtrent ligeså sjov som et stykke ristet toast. Jeg kan desværre ikke påstå at jeg egentligt kunne lide hende som andet end en ven, men jeg indledte et kort forhold til hende mest fordi jeg var omkring de 15 og længe havde set de andre fra min klasse der gik og "kærestede" rundt, så nu måtte det være min tur.

Jeg voksede langsomt op (bortset fra de 33 cm. jeg "tog på" i løbet af 9 måneders tid i puberteten) og stiftede kendskab med konsolverdenen gennem en ven der havde en Sega Master System. Jeg kan huske at jeg var vildt benovet over grafikken og i en periode brugte mere tid hos ham end jeg egentligt gjorde derhjemme.

I mellemtiden havde mine forældre købt en computer, som det var meningen skulle bruges til deres regnskaber og måske en sjælden gang nogle spil. Et monster af en maskine; 66MHz 486 DX2, 8MB ram, 210MB harddiskplads og 256KB grafikkort. Men deres planer blev hurtigt spoleret af en lille knægt der viste sig at have tæft for det elektroniske apparatur.

Senere i livet (ikke meget senere) kunne jeg i kraft af mit daværende arbejde som flaskedreng i Bilka investere i en Sega Megadrive. Den blev et omdrejningspunkt i mit liv uden sidestykke. Sonic og Sonic 2 blev mine bedste kammerater. Jeg kan nu, mens jeg skriver disse linier, stadig se samtlige baner for mig og høre musikken.

28 år efter min fødsel boede jeg stadig under min mors skørter og brugte størstedelen af mine indtjente penge på konsolspil. Nu var det blot Xbox'en der var omdrejningspunktet. Men så pludselig, en dag hvor jeg sad og surfede, løb jeg ind i en profil på Dating.dk der bare sagde "kapow!".

Jeg skrev et brev til profilen's ejer og vi mødtes hurtigt derefter. Cirka 1½ måned efter første møde flyttede jeg ind hos hende i den lille lejlighed i Hvidovre. Vi er nu flyttet i hus i Brønderslev (~30 kilometer nord for Aalborg) og blev gift for 3 måneder siden. Nogen vil måske sige at det er for tidligt at blive gift efter blot 13 måneder, men jeg synes at når noget føles rigtigt, hvorfor så vente?

Det var en "lille" præsentation af mig. Jeg ser frem til at læse lidt om jer andre, hvis der er nogen der vil gøre mig "kunsten" efter. Og forresten, så er mit rigtige navn Dennis...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her