Rotator's blog
09-12-2006 - 14:50

Dagens pose lol

Der kører pt. en afstemning om hvorvidt Nobunaga's "opfindelse" med at uddele "dagens pose lol" til humoristiske kommentarer er guds gave til forummet eller er en kliché der er ligeså brugt som "Den vittighed går på krykker i Aarhus!".

For dem af jer der ikke helt har fulgt med i diskussionen vil jeg lige forklare:

Jeg er imod denne sætning! Bevares, den var sjov engang. Men det var "bop-bop-bop" fra De Nattergales julekalender også. Der er en fin grænse mellem sjov og ekstremt enerverende: spørg bare min kone. Og det er meget få humoristiske indslag der tåler en daglig gentagelse. Det er nok også de færreste der ville grine hvis de dagligt blev udsat for den samme vittighed.

Der er dem herinde der mener at "dagens pose lol" er blevet en Xboxlife institution og derfor bør bevares. Ja, det er muligt. Men bare fordi det er tradition så er det jo ikke nødvendigvis en god tradition.
 
Sammenligning: Det har længe været en tradition i Danmark at danse rundt om juletræet hånd i hånd med familiemedlemmerne juleaften mens man synger den ene langhårede juleslager efter den anden. Men det er samtidig på vej ud. Hvorfor? Fordi det er knaldhamrende (!) pinligt at svede rundt om et uddøende medlem af vores danske skovbrug mens man i forkert toneleje skråler sange man dårligt kan huske teksten på.

Den vigtigste grund til at denne lol-beholder ikke bør udleveres længere og istedet pensioneres som en 80-årig orlovskaptajn med skrumpelever og grå stær:

Den slæber bunkevis af spam med sig i kølvandet. Eksempel: En saglig tråd om hint og hist bliver mødt af et spørgsmål som størstedelen af os kender svaret på. Vi finder det måske utroligt at folk kan være så "dumme" at de ikke ved det. Så kommer en mere eller mindre humoristisk kommentar fra en bruger og bliver straks efterfulgt af dagens præmieoverrækkelse.

Fred være med det. Men denne uddeling af præmien fordrer samtidig en stribe af indlæg fra andre der vil gøre personen, der stillede spørgsmålet, opmærksom på hvor dum vedkommende er og hvor selvfede de selv er fordi de kender svaret og derfor kan tillade sig at grine af både spørgsmålet, den humoristiske kommentar og præmieoverrækkelsen.

Resultat: Den saglige tråd er nu blevet endnu en ligegyldig tråd hvor folk spiller med deres tvivlsomme intellektuelle muskler.

Dagens pose lol er katalysatoren der starter en spontant selvforbrænding af sagligheden i en tråd.

Men det er bare min mening og jeg bøjer mig for flertallet :D
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her