Rotator's blog
30-03-2007 - 21:37

Bullet WitchBullet Witch. Kåret til det absolut dårligste Xbox 360 spil jeg har. Og jeg har Eragon.

Besluttede mig her til aften for at komme i gang med Bullet Witch. Nu har spillet efterhånden ligget og samlet støv siden jeg købte det brugt for omkring 2 uger siden, men nu skulle det være.

Og damn, jeg ville også ønske at det stadig lå og samlede støv.

Grafikken er ikke noget at råbe hurra for, konceptet i spillet er uigennemtænkt og tyndt og AI'en er simpelthen latterlig.

Første bane (og sikkert også resten, men det finder jeg nok ikke ud af) er opdelt i sektioner adskilt af kraftfelter skabt af de såkaldt Walnut Heads; kæmpe flyvende hjerner med en dinglende krop nedenunder der hænger rundt omkring og nynner et eller andet der lyder som en kombination af tyske popschlagere og kirkesang. Forkortelsen "WTF" presser sig på. AI'en er (selv på sværhedgraden "Hard") rent ud sagt forfærdelig. Fjenderne skyder som vinden blæser og kan finde på at stille sig lige ved siden af din karakter og bare vente på at du klapper til dem.

Grafikken er farveløs og kedelig. Eksplosionerne er gængse og skaber en utrolig slowdown. Styringen, specielt af kameraet, er helt hen i vejret og mangler specielt en lock-on funktion. Fysikken i spillet er mildest talt enormt dårlig. Du kan med dine magiske evner kaste rundt med blandt andet biler, men du har ingen følelse med hvor bilen ender. En 10 cm. høj kantsten kan stoppe en bil der kommer flyvende med fuld kraft. "WTF" melder sig igen.

Spillet har fået meget blandede, men primært negative, anmeldelser rundt omkring og det er da også endt på en gennemsnitlig score omkring de 5.3. Det er nu alt for højt sat i min mening. Brug dine penge på noget bedre. F.eks. de der små troldedukker med latterligt hår.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her