Rotator's blog
14-02-2007 - 17:24

Jobsamtale - Part III - The Conclusion.

Efter lidt ventetid kom forløsningen på de seneste ugers jobsamtaler:

Og sikke et antiklimaks. Vraget for en yngre, billigere(?), mindre erfaren kandidat. Bevares, jeg kender ham ikke eller hans kvalifikationer, men det virker bare så forkert.

Specielt når man får at vide at man er den mest oplagte kandidat. De skulle lige have én samtale mere.

Jeg er utroligt skuffet over at ligefrem være overkvalificeret til et job jeg aldrig har haft før. Og vred. Vred over at jeg lod mig selv skrue forventningerne helt op på baggrund af "måske" og "højst sandsynligt".

Jeg ved ikke om jeg er vred på firmaet, de har jo ret til at vælge den de mener er bedst egnet, men jeg har også lært hvorfor man som interviewer ikke bør give sine meninger om personens kvalifikationer og muligheder til kende, før man har truffet den endelig beslutning. Jeg er vred fordi jeg nærmest fik viftet jobbet under næsen og så fik revet det væk igen.

Som sagt, jeg er nok mest vred på mig selv. Hvordan kunne jeg lade mig selv blive så entusiastisk overfor et job, jeg slet ikke var ansat til endnu.

Jeg har besluttet mig for at firmaets navn ikke skal offentliggøres, da denne blog ikke skal ligge firmaet til last. Det er der ingen grund til, håber I forstår.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her