Rockanoid's blog
12-08-2011 - 14:35

Bommert! :(

Vi har alle sammen prøvet at gøre det og vi har alle sammen forbandet, at vi gjorde det. Det sker altid på det tidspunkt, hvor vi ikke tænker os om og hvor vi først bagefter finder ud af at vi gjorde det. Det er ikke en bevidst handling, at vi gør det, men en lille distraktion, en dum tanke eller handling, kan ofte være årsag til at vi gør det. Og nu gjorde jeg det så for første gang, når det gælder Xbox-spil: Jeg dummede mig! Dødirriterende..

..og hvad handler det så om. Jo, såmænd intet ringere end "Homefront", et spil som jeg har kigget på, men ikke helt havde besluttet mig for at købe, før jeg gjorde det forleden. Og det var her jeg begik bommerten!

Spillet var billigt på Amazon, ca. 90 kr., og som enhver lille spilnørd, som gerne vil gøre det bedste køb for de billigste penge, valgte min hjerne at slå "tænk-dig-om funktionen" fra, da jeg trykkede på knapperne og købte spillet på baggrund af PRISEN. Kort sagt: Jeg købte en brugt udgave af "Homefront" med Resistance Pack (og fik dermed en plads på "Hall of Fame of Buy-your-games-online-idiots")

Et eller andet sted i min naive tro på, at livet virkelig kan give een, en god overraskelse, håbede jeg at koderne i bonus pakken virkede, men jeg havde også forinden accepteret, at de sikkert allerede var brugt. Og det var egentlig også fint nok (og de virkede selvfølgelig ikke). Det var da jeg spændt åbnede æsken og til min gru opdagede den såkaldte "Battle-code" at mit blik stivnede og det løb mig koldt ned af ryggen. Alle brugt-spil-købers store hadeobjekt lå i MIN udgave af "Homefront". Ak og ve, hvordan kunne det ske?

"Det er simpelt hen løgn", tænkte jeg mens jeg febrilsk indtastede koden i et mikroskopisk håb om, at den virkede. Det gjorde den ikke.. Skuffet? Jeps, det må jeg indrømme. Faktisk blev jeg så skuffet, at jeg straks skrev til sælgeren for, at brokke mig over, at han på intet tidspunkt, havde informeret mig om at spillet krævede en "Battle-code" som kostede ekstra. Får jeg noget ud af det? Det tvivler jeg stærkt på, men man kan jo altid prøve, ikke?

Men for at være helt ærlig, så er jeg nok mest skuffet over mig selv. Jeg burde havde undersøgt tingene nærmere, i stedet for bare naivt, at tro at det kun er EA (og snart Ubisoft) som kunne være så kyniske, at indføre ekstrabetaling på brugte spils multiplayer-del. Men dette gælder åbenbart også THQ..

Nu sidder jeg så og overvejer om jeg skal ofre de 800 MS for at kunne spille til længere end Level 5 online. Irriterende, for et eller andet sted ville jeg jo helst have haft en fuldt spil for mine penge, i stedet for et halvt. Og koderne til Resistance Pack'en ville også havde været super at have.. 

Men som jeg plejer at sige: "Det skulle have været som det skulle have været, men det blev som det blev".

Det gode er, at jeg fik en lærestreg i forhold til, at undersøge nærmere om mine fremtidige brugt-spils-køb også indeholder den slags grimme overraskelser og jeg må indrømme, at jeg også overvejer at købe nyt fra nu af. Men tanken om, at EA og de andre store firmaer som tvinger ekstra gebyrerer ned i halsen på os når vi køber brugt, næsten har overbevist mig om, kun at købe nye spil, bryder jeg mig ikke om.. Øv, osse.. :(
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her