Rockanoid's blog
30-06-2011 - 12:41

Nyt hus med plads til Xbox

Min kæreste og jeg er begyndt at kigge på huse. Det er en interessant ny verden, for en som mig, som næsten altid har boet til leje, så lige nu har jeg lidt den samme følelse, som da jeg i sin tid startede på "Oblivion"; en overvældende stor verden, med en masse nyt man skal sætte sig ind i. Spændende! :)

Det er jo vigtig, at alting er i orden og huset er noget man har lyst til at bo i mange år ud i fremtiden og derfor skal alting også være næsten perfekt og det må jeg så sandelig indse forleden.

Kæresten og jeg sad og kiggede på huse på Nettet og der var nogle som var gode og andre som var noget skidt, men pludselig var der en lille tanke som dukkede op i mit hovedet: Hvad var egentlig kriterierne for at jeg syntes at et hus var godt?

Da slog det mig, at en af kriterierne var stuens indretning og ikke nok med det, faktisk stuens indretning i forhold til hvordan fjernsynet skulle stå og om lysforholdene var gode i forhold til at spille Xbox! Damn, tænk at være nede på det plan.. 

Men som sagt, tingene skal jo være i orden.. :)

Så nu leder vi efter hus hvor stuen er et perfekt til at spille Xbox i! ..hvilket jeg selvfølgelig aldrig ville fortælle min kæreste, min familie eller venner, for så tror de helt sikkert, at skruen ikke bare er løs, men faldet helt ud og jeg tvivler på, at man må spille Xbox på Sct. Hans hospital.. Men I forstår mig godt, ikke? ;)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her