Rockanoid's blog
10-11-2010 - 21:14

Den med skruen..

Så oprandt den store dag: Kinect-dag!

Med små sommerfugle i min mave, skyndte jeg mig hjem fra "GAME" med pakken under armen og pakkede forsigtig Kinect-sensoren ud. Det stod der jo på den: Handle with care! (yes, dear)..

Jeg tog den lille sag ud af æsken og lagde pludselig mærke til en lyd, I ved, den lyd man BARE IKKE VIL HØRE!! :(

"Rasle, rasle", lyden af en løs skrue der raslede rundt inde i maskinen (og nej det var ikke i mit hovede)! ÅH NEJ, jeg fik sgu den (maskinen altså) med skruen!! Why meeee.. (nej på knæene, med hænder rækkende i nåde mod hinlen.. Hmm, OK, det var vist at overdrive det lidt.. men næsten..)

Straks ringede jeg til butikken, hvor den venlige ekspedient fortalte mig, at de ikke havde nogen i reserve og jeg måske først kunne forvente at få en ny til DECEMBER! What! WFT!! 

Han mente dog helt bestemt, at selv om jeg spillede med den (hvis den altså virkede), så ville garantien stadig gælde, så jeg tog chancen og satten den til. Heldigvis virkede den fortrinligt og kæresten og jeg hoppede rundt i stuen til vi var helt svedige.. Puha.. Men sjovt, var det sgu.. :)

..men jeg kan stadig ikke slippe lyden af den løse skrue. Sådan en lyd skal elektroniske maskiner ikke sige! Og især ikke mine! Jeg ved at den lyd vil være til gene indtil den dag, hvor maskinen bliver byttet.. Og det bliver den så snart jeg får mulighed for det.. i december! (ØV!)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her