Rockanoid's blog
01-11-2010 - 11:26

Spøgelser i Maskinen 2

..som alle "gode" gyserfilm og gyserspil skal der være en 2'er og det har min Xbox nu også fundet ud af. Det bæst! For hvorfor ikke skræmme sin ejer en gang mere, når man nu allerede HAR lykkedes med det før? Kort sagt, der er sgu gået Halloween i min Xbox, for spøgelserne er tilbage i min Left For (brain)Dead Xbox!

Klokken var 6.20 mandag morgen, den værste af dem alle, da jeg blev vækket af en ildevarslende og velkendt lyd: "Ding, ding, rasle, skramle" (Ja, det siger min Xbox, når den åbner diskdrevet. Hvad siger din?)

Min første tanke var: "Hvad var det for en lyd? Hmm, har jeg ikke hørt den før? Åh nej, sig ikke at det er.." DA DA DAAAAA!!! (Klassisk, 50'er gyserfilmsmusik toner op i baggrunden. Der zoomes ind på mit trætte fjæs der pludselig spontant vågner til dåd. Øjnene er åbne som møllehjul, underkæben hviler, svagt savlende på brystkassen, mens zombie-morgenånden giver dis på linsen) "Skriiiig!!" (Kvinder skriger altid så fantastisk skingert i 50'er gyserfilmene, men selv om jeg ikke er af hunkøn, så giver det en dejlig dramatisk effekt!) "Xbox'en fra helvedes forgård er endnu engang vågnet af sin søvn!"

Jeg fór ind i stuen og jo fand'me (må man skrive det på Xboxlife?) den var god nok! Min sorte elskerinde, satans søster, var sgu tændt af sig selv igen og lå og "bed efter mig" i et væk, mens den sang sin "ding, ding" sirenesang i håb om, at jeg var lemfældig nok til at komme for tæt på. Jeg hev konsekvent stikket ud (Xboxen blev stille) og jeg åndede lettet op, for derefter at huske, at jeg var blevet bedt om at videofilme, fandens forførerske's særlige tilbøjeligheder. Damn it! Jeg havde jo ellers ladt batterierne op!

Så kære læser. Endnu engang må du være vidne til en sand (spøgelses)historie uden dokumentation. Jeg overvejer at sætte en teltlejr op i stuen, med et kamera der konstant filmer den lunefolde, sorte box. Dog ved jeg allerede, at min kæreste ikke vil bryde sig om den ide, for så kunne hun jo tro, at min fascination af min sorte elskerinde, var begyndt at tage en alvorlig drejning mod det bizarre og hun skulle jo nødig blive jaloux. Det er jo kun en maskine, ikke? Næsten i hvert fald.. ;)

Men kort og godt så lurer spøgelserne i min Xbox åbenbart stadig og de kom med Beta'en, så jeg er selvfølgelig spændt på, at se om I andre også kommer til at opleve dette, når I får opdateringen.. Happy Halloween!! :)
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her