Rockanoid's blog
19-06-2010 - 13:10

Når fædre danser Disney's High School Musical

Min datter elsker Disney's "High School Musical" og derfor var dejligt at overraske hende med "High School Musical 3" spillet, med dansemåtte! Det var da også med stor nysgerrighed og glæde fra hendes side, at vi åbnede pakken og startede spillet op. 

Grafikken var nu ikke noget at råbe hurra for, men datteren var overvældet og dansede løs på dansemåtten i takt til tonerne fra belastende, ensformigtigt "pop-musical" musik, mens hendes far nu ikke var særligt imponeret. Men, hun havde det sjovt og det var det vigtigste..

..og så faldt ordene: " Du skal også prøve, far!" udbrød hun glad og lidt tøvende tog jeg hjemmeskoene af og stillede mig op på dansemåtten. Af en eller anden årsag følte jeg mig ikke rigtig hjemme på den måtte. Manglede min controller. Følte mig en smule udsat og i centrum. Måske som når man træder op på en scene, med et afventende publikum, som ikke helt ved hvad de skal forvente.. 

Nåh, men musikken gik i gang og jeg hoppede og dansede på de forskellige "knapper" som man nu gør og lad mig lige tilføje, at mit korpus ikke lige frem er trænet i denne disciplin! Til min, og især min datters store overraskelse, viser det sig pludselig, at jeg faktisk er ret god til at danse på den infame måtte og før jeg ved af det, er der endda allerede "unlock'ed" en hel del achievements! Faktisk er jeg så god, at jeg danser bedre end min "Disney-Musical-elskende-datter"! ..og det er jo ikke så godt.. 

Først blev hun lidt stille (sikkert ret overrasket). Derefter nægtede hun at danse på måtten (måske fordi jeg var bedre). Til sidste ændrede hun dog pludselig humør (og så et potentiale hos hendes far) og forslog med glæde, at jeg, som jo var bedre til at danse, skulle danse ALLE sangene igennem, og på den måde "åbne" for dem allesammen som hun så frit kunne vælge i mellem! Yikes!!

Heldigvis lykkedes det at indgå et kompromis: vi dansede sammen og skiftevis, til datterens store glæde og farens store fortrydelse.. Og jeg var godt træt og øm i fødderne efter et par intensive timer på dansemåtten! Puha! 

Så ja, jeg må ærligt indrømme, at jeg har DANSET til "Disney's High School Musical" på MIN Xbox og jeg må sgu indrømme, at det ikke ligefrem er de achievements jeg er mest stolte af.. Og hold da op, hvor er jeg glad for, at ingen så det! :)

P.S. Gad vide hvad min datter lokker mig til, når hun en dag ser "Kinect" som jeg planlægger at købe engang i fremtiden? Måske ender det med at jeg skal lege gemme og sjippe med tigeren i "Kinectimals".. (Oh, my God!!) 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her