Rockanoid's blog
10-06-2010 - 13:44

Tiden går, Xbox'en står.. og samler støv! :(

Tja, så er man fanget i det igen. Tiden der bare går, mens Xbox'en pænt står på sin plads og samler støv. Jeg har dog fornemmelsen af, at den engang imellem prøver at sende mig tillokende blikke, i håbet om at fange min opmærksomhed og spille nogle voldelige spil.. bare en lille smule.. Den er sikkert træt af Peggle og Hexic!

Et eller andet sted, er det surt at indrømme, at ens kæreste har spillet mere på Xbox'en end en selv, men sådan har det været i et par uger og det har mit sårbare, lille gamer-hjerte det ikke godt med. Men som vi alle ved, handler livet (desværre) ikke kun altid om "alt det sjove" og vi bliver ofte nødt til at sørge "for det grove" først: Arbejde! Arbejde, arbejde, Tillidsmandsmøder, kapsejlads, skole-hjem-samtaler, familiefester og arbejde. Sådan er den modne (ikke gamle) gamers lod.. Tror jeg nok..

Men så kom dagen endelig! I dag! Torsdag! Kæresten er taget til Fyn for at hjælpe med forberedelserne til hendes mors 70 års fødselsdag og jeg har aftenen for mig selv! For mig selv og min Xbox! YES!! ..nu håber jeg så bare, at gutterne på min venneliste også har aftenen fri.. Hvis de stadig kan huske hvem jeg er.. :(

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her