rillG's blog
28-02-2012 - 22:56

Lyd på drengen!

Så synes jeg at det burde være tid til at prøve at skrive et blogindlæg til.

Siden første blogindlæg er der sket ting og sager.
Arbejder stadig som lærervikar, da jeg ikke kom ind på uddannelse. Fandt ud af at jeg havde dumpet spansk i gymnasiet, så jeg er nu nødsaget til at tage 1 måneds intensivt kursus på Niels Brock inde på Kultorvet. Det bliver noget af en nød at knække, da jeg i forvejen ikke er en ørn til spansk. Men det handler jo mest om at ranke op i sig selv og så give den gas i de 3 uger (plus det løse) som det nu varer.

Når jeg nu har bestået faget (7-9-13), har jeg planer om at læse historie på KU, det hele har taget en kæmpe drejning (efter sidste blogindlæg, hvor jeg var fastlåst på at læse jura) og jeg tænker på at kombinere det med kommunikation eller noget samfundsfagligt. Jeg er dog blevet glad for at være lærervikar, så derfor ser jeg det ikke helt umuligt at jeg evt. kunne gå hen og blive gymnasielærer.

Det er sådan set det der er sket siden sidst.

På givne tidspunkt (22:50 siger den på uret), kravler jeg rundt på juno.co.uk og finder, efter min egen mening, lækre produktioner (minimal/tech house). Jeg håber inderligt at jeg en dag kan komme ud og dj'e et sted hvor det ikke er mainstream fester. I min tid som mobil jock har jeg efterhånden spillet til en del 18 års, afgangsfester osv. og stilen er hits, hits, hits. Det jeg vil med at dj'e er at formidle anden musik, nærmest som at "educate" publikum, lade dem gå fra en fest hvor de tænker at de har fået en anderledes oplevelse rent musikalsk.
Men så igen, folk er jo tæske stive alligevel, så de finder nok aldrig ud af det alligevel. Men bare det at kunne spille noget anderledes ville være et kæmpe "relief"!

God uge til jer allesammen, foråret er jo så småt på vej! 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her