rillG's blog
21-03-2011 - 16:51

En lærervikars anekdoter

Hej og velkommen til min blog. (lorte præsentation og samtidig for standard..)

Nåmen, nu hvor jeg endelig har fået taget mig sammen til at begynde på at blogge burde jeg jo skrive noget fornuftigt og interessant læsning.
Men alt er relativt og det er derfor ikke sikkert at DU vil have følelsen af at klikke videre og tænke "hold da op! Det var dagens klimaks det dér."

Dagen idag har brystet sig af at være noget så originalt og normalt som..mandag. Dagen efter weekenden hvor man praktisk taget ikke har særlig meget energi fordi man overhovedet ikke har nået at få sovet længe, slappet af osv. i weekenden (hvilket man jo aldrig når i nogen weekender). 

Da jeg arbejder som lærervikar i mit friår (sabbatår, fjumreår, caféår etc. etc.) havde jeg jo så en af de typiske mandage hvor man tænker "crap damnit, jeg skulle være blevet i min seng", men det gør man ikke for hyren er jo outstanding i forhold til at man er "fresh outta" gymnasiet.

Selvfølgelig er eleverne også godt kørende, især i femte klasserne hvor puberteten langsomt melder sig og hormonerne bobler som kun en vandpibe gør det i Asien. Så tror jeg godt I kan følge mig resten af vejen...
Det skal siges med det samme at jeg IKKE hader mit arbejde, tværtimod, jeg elsker det! Men man kan jo have sine mandage. Alle kan have sine mandage.

Vejret er skønt derimod. Føler en lyst til at udfolde mig kreativt med at tage en tur på stranden og tage nogle billeder med mit Nikon D5000. Jeg skal bare have taget mig sammen, for det er jo mandag og alle kender mandage.

Hvad føler jeg sig for at gøre? Hvad orker jeg?
Jeg orker at gå ud og ryge en blå Rög. Jeg orker at bruge ca. 15.000kr på en Macbook Pro for jeg er træt af min compaq maskine.

 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her