RiLLeNXD's blog
03-07-2007 - 20:28

Hva' sker der?

Jeg har læst i et par blogs, om at folk syntes det begyndte at blive kedeligt at sidde foran boksen og game. Eller det daglige besøg på forskellige forums eksmp. xboxlife osv, bliver til mindre og mindre. Jeg har altid spurgt mig selv, ''næh, det er sgu da rigtig hyggeligt, og jeg syntes da ikke det er kedeligt, eller på nogen måde tyder på at blive kedeligt.?''

tjo, det kom så. Jeg finder ikke xbox, eller xboxlife interresant mere? Jeg forstår ikke jer som kan sidde herinde 24/7 og bare fyrre løs på tastaturet på forums, eller controlleren. Jeg har snart ikke haft tændt min xbox eller nogen anden form for spille konsol i over to måneder, men er begyndt at komme mere ud, sammen med vennere og leve livet. Det er en del tid siden, jeg har skrevet herinde på xboxlife, og savner det lidt på en måde. For det er jo skide hyggeligt, at snakke med nye mennesker, lære nye mennesker at kende. Og det syntes jeg der har været rigtig god mulighed for, herinde på xboxlife.

Det er nu ikke sådan at jeg glemmer alt gamig, og besøget på xboxlife. Jeg har bare fundet ud af der er massere andre sjove ting at lave når man ikke sidder foran boksen, eller computeren.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her