RiLLeNXD's blog
15-03-2007 - 18:16

Drømme - ny kategori.

Har valgt at oprette en ny kategori som hedder drømme.

I kender det sikkert, vågner op, badet i sved, og ved faktisk ikke hvor man er. Er man vågen eller drømmer du stadig, er Marcus fenix stadig efter dig med sit maskingevær? Nogle gange ved man faktisk om det der er sket, i virkeligheden er en drøm, eller er det sket.

Her vil jeg så fortælle hvad jeg drømte i nat;
Jeg kunne se noget mørkeblåt, og så ligepludselig en væg, med lidt græs op af. Hvem den blå figur er, finder jeg først ud af, da han spæner hen mod væggen med græsset på. Og dér står han; Sonic! Står og gemmer sig for fjenderne. Han løber så frem for sit skjul, og så er det pludselig mig der for kontrollen over ham. Min team, som jeg faktisk ikke ved hvem var bekæmpede sig videre gennem flokken af fjender, og jeg bliver ved med at løbe. Jeg finder så ud af at jeg kan trykke ned, til side, osv og vælge forskellige våben. (kan i gætte hvad for et spil jeg/sonic var med i?) GEARS OF WAR!!! Jeg vælger så maskingeværet og skyder på alt der bevæger sig.
.. Og så kan jeg ikke huske mere. Ellers ret fed drøm, det var ligesom selv at være blå, og med i gears of war.

Men en af de allerbedste drømme er helt klart den, hvor du ligger i en seng/cykler på en cykel/står på en klippe, og falder ned. Det giver sådan en sus i kroppen, og når du rammen jorden giver det bare et kæmpe sæt i én. Det er helt klart vinderen!

Alt for drømmene idag. Jeg vil skrive flere indlæg en anden gang, hvis jeg skulle drømme noget spændende.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her