RiLLeNXD's blog
20-02-2007 - 16:31

Min mening om Resistance fall of man

Nu har jeg så spillet Resistance lidt, og vil fortælle lidt om det.

Du er hovedpersonen, Nathan hale som bliver sat på en mission der går ud på at stoppe den såkladte Chimera virus. Du befinder dig i england, den 11 juli 1951, hvor alt simpelthen ligner lort.

Gameplay
Hvis du har spillet FPS spil, på PS2'en, finder du hurtigt ud af, at styringen faktisk er nøjagtig den samme, og ligeså let at gå til. Du lærer lige hvor de forskellige knapper, og hvad de bruges til, og så er det bare derud af. Banerne er meget linære, dvs. du følger én bestemt vej, og kommer ud til en ''battlefield'' og så følger du én vej videre. Dét kan godt blive kedeligt, men heldigvis variere banerene med miljøerne, og det er ret fedt. I controlleren kan du godt mærke at rumble funktionen mangler. Det viker urealistisk når du plaffer en Chimera ned, og det føltes som om du skyder ud i den rene luft. Heldigvis er der da blodet, som flyver ud i store mængder når du skyder på dem, hvliket gør det en tand bedre. I den nye controller er der jo kommet ''tilt'' funktion. Den bruges dog ikke så meget, men når den bruges, foreksempel når er Chimera kommer farende hen imod dig, tager fat i dig, er du nød til at ryste controlleren helt vildt, så Nathan slår med sit gevær. Det virker ret godt.

                                     - ''Så er det bare om at ryste''

Grafik
Grafikken er flot, uden tvil. Den slår dog ikke det fremragende Gears of war på nogen måde, men flot er det. Monstrene er rigtig godt lavet, og man kan ikke andet end at være bange når en Chimera kommer løbende hen mod én, og du kan se froden løbe ud af dens mund, og den glatte, skinnende hud. What, det er da ikke et menneske?!
Mijøerne er også rigtig flotte. Det formår virkelig at skabe en dyster stemning over den by, du render rundt i. En fed ting i spillet er også, at hvis du feks. slår på et køleskab, så åbnes døren. Og hvis du skyder på en stols ryg, falder stolen også forover. Det virker rigtig realistisk, og en rigtig fed detalje i spillet.


                                   - ''ARGH, DIIIEEE MOTHHAA FUUCKER!!!''

Lyd
Lyden er fin. Ikke det vildeste. Når du kaster en granat, giver det bare et lille ''boom'' og ikke så meget mere. Det kunne de godt have gjort lidt mere ud af. Ellers er lyden god nok.


                                    - '' Ehm, it was'nt you i wanted to meet!''

Alt i alt
Alt i alt er det et godt spil, syntes jeg. I hvert fald en titlel man skal kigge nærmere på, når man er på udkig efter spil til sin PS3. Ét af de bedste til PS3 launchen.

Multiplayer har jeg desværre ikke fået kigget på, da den hele tiden siger ''connection failed'' og så hopper den bare ud af det. Jeg ved sgu ikke hvad der er galt, internet stikket er sat ind, og det hele.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her