ReneG's blog
18-09-2010 - 18:45

Tatovering

Hej alle

Jeg er fast besluttet på at det er på tide at jeg får min anden taovering, jeg ved præcis hvordan det skal se ud, undtagen en ting. Den vigtigste ting i hele tatoveringen er navnet Gerhardt, det navn har jeg fået fra min fars side, og min far gik bort for et halvt år siden.. Så på halvdelen af overarmen og halvdelen af underarmen, der skal der stå Gerhardt, håber at man kan se det for sig.  Ud fra det så skal der være en masse sorte streger, de skal flyde rundt over det hele, og nogen enklete af dem skal løbe videre ned af armen og op på ryggen og halsen. Håber at I kan se det for jer.

Det jeg egentlig så gerne vil, det er at spørge om nogen af jer kreative hoveder derude vil skrive Gerhardt for mig, stregerne er ikke noget problem, det er mest navnet jeg er ude efter.. Det er det vigtigste i hele tatoveringen, men det skal selvfølgelig også passe til en masse sorte streger. Håber at der er nogle der friske, det kan jo være at en af jeres designs kommer til at være på min arm for evigt.
 
På forhånd tak

ReneG
09-09-2010 - 20:58

Mig, Mogens og Hugo


Ville da lige opdatere bloggen med nyt fra hundefronten. For snart 10 måneder siden købte vi en til engelsk bulldog, så Mogens kunne få en lillebror og legeven. Han ser sådan her ud :-)
Enjoy :-)
Følg Xboxlife her