ReneG's blog
28-08-2009 - 23:42

Terminator : Nem måde at klare medium og hard på


Denne guide er til dig der ikke gider gennemføre dette rimelig dårlige spil på HARD, det kræver dog at du gennemfører det på mininum EASY. Det er også krævet at du har to joypads og en ekstra profil (den ekstra profil behøver ikke LIVE eller noget som helst)


Punkt 1 - På din egen profil skal du have klaret hele spillet på EASY, det tager max 4 timer hvis du er en ok spiller
 
Punkt 2 - Efter du har gennemført spillet skal du gå helt tilbage til hovedmenuen i spillet. Med din ekstra profil skal du starte et nyt spil op på HARD, vælg CO-OP og vælg din egen profil som anden spiller når den spørger om det.  Lige når spillet starter og du for kontrol over figuren,så skal du ”quitte” ud til hovedmenuen igen.

Punkt 3
– Med din egen profil, vælg ”replay scenario”, vælg ”For the resistance” på HARD og CO-OP, hvor du vælger din anden profil som anden spiller. Du bliver nød til at gennemføre denne bane, men den er dog meget let, selv på HARD. Så hvis du ikke har en til at spille sammen med dig så er den stadig nem at gennemføre alene. Når du har klaret banen så får din ekstra profil tre achievements : "for the resistance", "seasoned commander" og "veteran commander".

Punkt 4 – Gå ud på ”dashboardet”, gå ind under – My xbox / System Settings / Memory / Hard Drive / Games. Find din Terminator save fil. Du kan se at der er to save filer, en til hver profil. Slet save filen til din egen profil. Hvis du har et memorycard så er det en god idé at bruge det først. Så nu er der kun et save fil til din anden profil.

Punkt 5 - Start spilllet op igen. Med din egen profil skal du starte et nyt spil på HARD og i CO-OP, hvor du vælger din anden profil som anden spiller. Når spillet starter og du har kontrol over figuren så ”quitter” du ud til hovedmenuen igen, ligesom i punkt 2.Dette er meget vigtigt at gøre da du ellers ikke vil få achievements i næste punkt.

Punkt 6 – På hovedmenuen vælger du med din anden profil ”replay scenario” og vælg ”For the resistance”, vælg HARD og CO-OP, derefter vælger du din egen profil som anden spiller. Du skal gennemføre banen igen, men denne gang når du genneemfører så får du de sidste to achievements du mangler i dette spil.  

Jeg har selv gjort dette og det virkede 100%, men guiden skal følges ord for ord, det er meget vigtig og jeg tager ikke ansvar for folk der mister deres save fil. 

Credit :
 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her