Rechain's blog
26-12-2013 - 17:11

Juleaften, arbejdet og andet infoSå er julen veloverstået og vi kan komme tilbage til de normale stadier i vores liv, eller næsten? :) jeg har nydt selskabet i familien (forældre, søster og hendes kæreste + mig og vores 2 hunde) juleaften. God mad, drikke, pakkeleg, mandelgave (i en terning udgave, da kun 2 spiser risalamande) hvor min mor vandt, men jeg fik pakken xD hun havde ikke lyst til at drikke den thé, så har lovet hende den elefant hun vil have (ikke en rigtig da, bare rolig!) D: som kompensation for mandelgaven jeg fik. Var også rigtig pæn i tøjet i år, da jeg havde tabt mig liige nok til at passe mine hvide bukser. Har dog stadig for meget mave, men løbebåndet står klart og er i fysisk arbejde igen. Det gavner processen med at tabe sig, og kan sige at mig og min bedste buddy har et væddemål til september. Den som har tabt sig mest vinder en middag ;) selvom vores middag nok bliver en tur på McD, men det er hvad vi kan lide! ACCEPT IT!Jep, sådan så jeg ud juleaften 2013 ;) min nye Michael Jackson jakke + halskæde (eBay) som jeg havde på.

Noget andet er at min mor har tabt sig utroligt meget, hun var en anelse kraftig før. Men gennem de sidste par måneder har kræften været årsagen til at hun har tabt sig. Hun spiser det hun kan, for at undgå at tabe sig for meget. Hun har været inde og ude af hospitaltet op til flere gange, rutine mæssigt. Hun har det heldigvis fint nok det meste af tiden, dog er det hårdt at hun ligger på sofaen i stuen meget af tiden. Jeg gør hvad kan for at stå til rådighed med daglige opgaver (udover mine egne) i hjemmet og passe hundene, især når min far har sit at se til udover arbejdet. Vi håber at økonomien kan løbe nok rundt de kommende år, da hun kommer på førtidspension nu. Hun kommer ikke i arbejde igen mere, da det er anden gang kræften er vendt tilbage. Håber vi får flere juleaftenener sammen endnu, men jeg har hele tiden i baghovedet hvad 2014 mon vil bringe. Jeg har ikke lyst til at tænke på det faktisk, men det er svært at undgå til tider. Lige nu tager jeg tingene som de kommer, og bearbejder det.

Jeg er selv stadig bagud i forhold til andre i min alders regning. Jeg fylder 27 d. 21 januar 2014, er stadig ikke kommet væk hjemmefra da jeg har udskudt det (også pga. umulige bolig søninger) igen pga. min mor fik kræft igen. Jeg vil (som skrevet tidligere) være der så meget som muligt, for at holde familien samlet så lang tid som muligt. Jeg passer dog stort set mig selv, og jeg er jo også kommet i arbejde igen (Janax A/S) som lagerarbejder hvor der langt det meste af tiden kun er mig der går rundt og ordner flasker/kasser og gør rent/orden. Håber på fastansættelse hvis det passer med forventningen af min indsats og arbejdstimer. Jeg er i fleksjob stadig, og kan på nuværende tidspunkt kun arbejde 20 timer pr. uge, har fri alle onsdage så jeg arbejder kun mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Turen tager 20-25min at gå hjemmefra, og det er dejligt tilpas. Ingen offentlig transport der kan gå mig på nerverne. Håber at alt går i orden og at jeg kan blive, det har hjulpet psykisk såvel som fysisk.

Bolig situationen må vente noget tid endnu, måske 2014 og ellers senest 2015 må jeg håbe at jeg finder mit eget, dog er familien det allervigtigste for mig på nuværende tidspunkt. Så jeg presser mig selv så meget jeg kan, udover at passe på mit psykiske helbred da mit Aspergers Syndrom gør at jeg har det ekstra svært til tider, men jeg har dog også en enorm styrke som jeg bruger tit når det er muligt udover de gange jeg slår helt fra og er asocial.

For lige at runde sektionen af, kan jeg jo nævne gavelisten :) vil dog lige påpege at jeg ingen ønskeliste har givet ud i år, så har derfor ikke haft andet i tankerne end maden, familien og at være mig selv denne december. Har da købt lidt gaver ind til mine forældre og min søster (+ hendes kæreste) ellers har det bare været afslapning + arbejde. Men mht gave høsten, så blev det alligevel til en smule og det er mere end jeg forventede udover pakkelegen.

Gaver:
>Grå strikke-trøje
>Mørkeblå joggingbukser
>Gavekort til FONA (250kr)
>Holmegaard glas (nordlys - grønt)
>Rosti Mepal - Magrethe set (multi-låg)
>Rosendahl vandkarraffel m. 2 vandglas (Grand Cru)

Pakkeleg:
>Dåse tomater
>Balancefigur (tiger)
>Mini IQ puzzle spil (tiger)
>8 foldede servietter (tiger)
>20 stk. almindelige servietter
>Scanpan soft touch spectrum (kokkekniv)

Mandelgave:
>Norman Tea Egg + Norman Quince Tea (æble)Dette her år har bragt både gode og dårlige oplevelser, og jeg vælger at fokusere på de gode. Der har været mange gode spil til konsollerne, og især Grand Theft Auto V (Xbox 360) har jeg været glad for endelig udkom. Jeg spiller det ligenu kun engang imellem fordi alt andet tager min tid og energi, men når jeg starter det op så nyder jeg det i fulde drag (efter gennemførelse af hovedhistorien, spiller ikke decideret online) og har også været glad for The Last of US (PS3) i år. Super godt spil og de er bare gode til at levere hver gang syntes jeg, nævneværdigt er også Beyond - Two Souls (PS3) som er en fremragende oplevelse, ligesom Heavy Rain var det..omend en smule bedre, selvom jeg elsker begge spil. Folk kan sige hvad de vil, det er LOVE or HATE til hans spil. Jeg elsker sådanne få spil oplevelser når de endelige dukker op. Fik også købt Hitman - Absolution (PC) i år, da jeg havde lyst til at få det prøvet nu :) måske mange som ikke kan lide det, men jeg kan umådeligt godt lide dét Hitman spil. Fik også skaffet RollerCoaster Tycoon (PC) og ved det er gaaaaaaaammelt, men det er stadig glimragende..selv den dag i dag ;D

Jeg kunne nævne flere titler, men så bliver teksten nok alt for lang ;) men kan da nævne lidt mere endnu + en komplet liste over spillede titler dette år. Til Vita'en blev jeg glad for Killzone - Mercenary, men glæden faldt lidt pga. de latterlige TIDS puzzels som jeg ærligtalt gik lidt død i. Især dem som er krævet for at komme videre i spillet generelt, for de er så alt ødelæggende at jeg ikke er kommet særlig langt i det endnu. Tiden vil vise om jeg overhovedet får det gennemført. Fik startet på Splinter Cell - Blacklist (Xbox 360) og det er faktisk et ret godt spil, hvis man ser bort fra at Michael Ironside ikke lægger stemme til Sam Fisher. Vil dog indrømme at spillet havde fået en helt anden kvalitet hvis han lagde stemme til. Det nye Pokémon Y (og X) til Nintendo 3DS tog også en del af min tid og interesse, jeg fik virkelig bare lyst til at hygge med dét tema igen efter min bedste ven valgte at se tegneserien med Ash IGEN ;D er tæt på at gennemføre det, men gemmer lidt til januar da jeg har gang i meget lige nu. Mht. temaet er det fordi jeg gik lidt "nerd" i den og købte en Yveltal tøjbamse og andet over eBay. Også en skulptur blev det til, One of a kind (EmilySculpts) :)

Har også fået spillet lidt videre i gamle spil på diverse platforme, her i blandt inFamous (PS3) da jeg faktisk ser meget frem til det nyeste inFamous - Second Son (PS4) til den nye generation. Og når vi nu er igang med dén snak, så har jeg nydt at spille på PlayStation 4. De har virkelig formået at lave deres platform mere lækker og brugbar til spil, end det var med PS3. Jovidst, vi har haft mange gode store spil (flere er vidst på vej inden den er færdig) men der har også været problemer hvad angår system softwaren og drevet. Har stadig skiftet mellem min 60GB launch PS3 og min PS3 Slim, fordi hver gang Sony valgte at smide en system patch ud, skiftede drevet "blu-ray" virkning, fra konsol til konsol og selv i dag finder jeg det meget irriterende og mystisk. Det gode ved det var at jeg havde 2 og fleste saves lå i SKYEN, men dog et stort minus som gjorde at jeg var skeptisk angående PS4. Håber ikke det udvikler sig dårligt, men kun til det bedre nu hvor jeg har været utrolig glad for min PS4 (og den nye DualShock 4!) og de første spil. Håber på en god fremtid. Hvad angår Xbox One, så ser jeg frem til en udgivelse..er igang med at spare op fra starten af det nye år :) og det bliver sikkert mere 50/50 hvad angår hvilken konsol jeg spiller mest, for på PS3 var det det meste de ekslusive titler og multi+ekslusive på Xbox 360. Det ser jeg som en god forandring.

Året blev også et stort et for mig, hvad angår gennemførelser af spil. Bare på få måneder (sommers) klarede jeg mig igennem 10 stks, og i alt blev det vidst til 15 stks. De 2 sidstenye er Killzone og ACIV til PS4 :) så listen er således:

PlayStation 4:
>Assassin's Creed IV - Black Flag
>Killzone - Shadow Fall

PlayStation 3:
>Batman - Arkham City
>Beyond - Two Souls
>The Last of US

Xbox 360:
>Assassin's Creed III
>BioShock - Infinite
>Dishornored
>Far Cry 3
>Grand Theft Auto V
>Mass Effect 3
>Resident Evil 6
>Saint's Row - The Third
>The Elder Scrolls V - Skyrim
>Tomb RaiderHar også fået spillet en hel del forskellige titler, i den tid jeg har haft. Uden at gennemføre dem vel at mærke, men bare spillet LIDT videre i dem få gange, for hyggens skyld. Det er så alle udgivelser, og ikke begrænset til "2013" udgivelser ;) da forglemmelser kan forekomme, har jeg skrevet en LAST UPDATE i tilfælde at jeg opdatere listen!

Spillede spil (ikke gennemførte):

>Call of Duty - Black OPS II (Xbox 360)
>Crash Bandicoot 2 (Vita)

>Crash Bandicoot 3 (Vita)
>Contrast (PS4)
>Folklore (PS3)
>Grand Theft Auto - San Andreas (iPhone)
>Hitman - Absolution (PC)
>inFamous (PS3)

>Killzone - Mercenary (Vita)
>Metal Gear Solid HD (Vita)
>New Super Mario Bros. 2 (3DS)

>Oddworld - Abe's Oddysee (Vita)
>Oddworld - Abe's Exoddus (Vita)
>Pokémon Y (3DS)
>Resogun (PS4)
>RollerCoaster Tycoon (PC)
>Splinter Cell - Blacklist (Xbox 360)
>Stranger's Wrath (Vita)
>Super Mario 3D Land (3DS)
>The Legend of Zelda - Ocarina of Time 3D (3DS)
>Uncharted - Golden Abyss (Vita)
>Urban Trial - Freestyle (Vita)


Last update: 30/12-2013


Hvis vi skal komme til arbejdshalløjet, så er jeg stadig i virksomhedspraktik hos Janax A/S hvor jeg er virkelig glad for at være. Jeg arbejder 20 timer om ugen, undtagen onsdage hvor jeg har fri. Tiderne er fra 10:00 til 14:30 (14:30 til 15:00 er hvor jeg er færdig, og spiser min frokost inden jeg tager hjem) og det er lavet af mig, for jeg ved hvordan jeg har det bedst. Da jeg spiser sen morgenmad og møder kl. 10, er der intet behov for at spise før jeg er helt færdig og kan derved nemt gå hjem og slappe mere af udover de daglige gøremål jeg nu selv har sat mig for evt. Har et uge skema jeg begyndte på at lave for en del uger siden nu og det fungerer utrolig godt. Jeg fungerer bedst efter et tilrettelagt skema, udover détte skema bliver skrevet løbende da jeg så kan finde ud af hvad jeg vil/gør hver uge. Én uge ad gangen. Håber på fast ansættelse i det nye år, januar/februar. Fik hentet mit arbejdstøj hos Bacher (5min derfra) i mandags, som jeg fik bevilget penge til af kommunen. Tak for det! Sikkerhedsko, arbejdsbukser og termotøj til at holde varmen i denne kolde tid på lageret. Jeg er glad for at arbejde igen :) og især når det er så tilpasset mig at det næsten ikke kan findes bedre andre steder. Wish me luck!Dette her år bød også på min "første" kæreste, mit første forhold. Det var både en god og dårlig oplevelse, den gode var at jeg nu endelig er kommet forbi dét stadie jeg manglede at afprøve i mit liv. Det dårlige er at hun havde borderline og gjorde det umådelig svært for mig at finde balancen i det negative (hendes liv) - det hele gik for stærkt, vi var begge i dårlige bolig situationer, og personlige/familie mæssige situationer så jeg valgte at afslutte det nogle dage før vores 2 måneds dag i sommers. Efter nogle svære perioder, endte det dog at vi for en måneds tid siden har skrevet sammen (hun er ikke irriterende mere) få gange, hvis tiden og lysten er der. Så pænt afsluttet forhold, uden at være nære venner. Bare venner med lang afstand som det er bedst. Om tingene ændrer sig i fremtiden og vi måske passer bedre sammen skal jeg ikke kunne spå om, ligenu er jeg glad for at være single.Fik i dette år også den nye iPhone 5S (ja, jeg er stadig til iPhones, iOS og jailbreaking) som jeg er rigtig glad for. Ligenu benytter jeg både iPhone 5 og 5S, fordelt på den måde at alle opkald går gennem mit simkort (iPhone 5) til 5S'eren, og sms'er forbliver på 5'eren. iMessage kører over alle mine Apple enheder, og det fungerer fint/tilpas :) min 5'er er stadig jailbreaket på iOS 6.1 og det bliver den ved med at være indtil min iPhone 5S er godt jailbreaket på iOS 7.0.4 (som den er ligenu, da evasi0n 7 blev udgivet d. 22/12) - efter en dårlig start, dårlig omtale mht. TaiG og pirat software (appstore + cydia) så er dé nu ude af systemet og vi kan fortsætte jailbreak igen, sålænge det kommer ordenligt på benene igen. Omend jeg er skuffet over sådan som Evad3rs har håndteret sagen -.- ikke godt! Cydia er endelig opdateret til iOS 7 af Saurik (Jay Freeman) selvom vi venter på Mobile Substrate (især pga. arm64 i iPhone 5S på A7 chippen) så det hele kommer til at virke. Det kommer, nu er jailbreaket ude og min iPhone ligger bare klar til at blive opdateret når Saurik har fået gjort resten klar :D glæder mig til at nørde meget i dén verden i det nye år, og kan så finde ud af om jeg skal ændre på min 5'er nu hvor jeg kan rode med 5S'eren.Nu blev dette vidst meget længere end det skulle ;) så vælger at slutte af og vende tilbage i det nye år. Så dette bliver også min nytårs hilsen herfra. Nogle dage i forvejen, men det går nok. Får tvivlsomt overskuddet til at oprette et blog indlæg KUN til det når vi nærmer os, så vælger at benytte tiden her når jeg er igang xD

Håber alle har haft en god jul og får et rigtig godt nytår, pas nu på jer selv..for der venter masser af gaming i de kommende år! Jeg har sammen med XboxLife her, 10 års jubilæm nytårsdag d. 1 januar 2014 :D det er helt underligt at der er gået så mange år. Jeg føler mig både ung og gammel, haha. Ikke alle har været tilfredse med mit selskab, men what the hell...det er nettet. Alle har deres liv, interesser, mål og meninger. Det vigtigste er at man kan leve i fred sammen, syntes I ikke også? DEM SOM "VIL" VÆRE ENIGE! xD jeg håber på (hvis muligt) 10 gode år ekstra (mindst) her i dette community, jeg er glad for at være her udover PSLife som tager min interesse også :) tak til Morten Skou (og alle de frivillige) som har gjort en umådelig stor indsats herinde for at gøre stedet til et af de bedste på nettet. Vi ses i 2014 allesammen, ikke kun her på XboxLife..men også PSLife hvor jeg opholder mig :) evt. opdateringer i blog indlægget kan forekomme, så du er velkommen til at tjekke tilbage en anden dag, indtil da så siger jeg tak for interessen for at kigge forbi min blog. Får nok skrevet lidt mere herinde igen ;)

>>> G O D T   N Y T Å R ! <<<

/Rechain
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her