Rechain's blog
28-11-2013 - 05:16

PlayStation 4 release & ny praktik (job)Så nærmer vi os den danske PS4 release og det ser jeg da meget frem til :) da jeg venter med min Xbox One til næste år, når den bliver udgivet her i danmark. Helt fint, da jeg ikke har råd til 2 nye konsoller på samme tid. Også nemmest at have fokus på 1 lille ny ad gangen :P ligenu venter jeg på at modtage fra CoolShop:

                 >PlayStation 4 (500GB)

                 >PlayStation 4 (Camera)
                 >Killzone - Shadow Fall
                 >Need for Speed - Rivals
                 >Assassin's Creed IV - Black Flags

Bliver godt endelig at have PS4 i huset, så det kun er Xbox One jeg venter på :P eller, jeg mangler også at få skaffet min Nintendo Wii U..dog har jeg udskudt dét køb til sommer 2014 sådan ca. Af spil til den nye generation, så vil jeg lige danne mig et bedre overblik over selve konsollerne før jeg bestemmer hvilke spil jeg skal have til hvad. Med PS3 og Xbox 360 har det meste været ret bevidst fra start af, da de fleste kørte bedst på sidstnævnte og har altid foretrukket den controller. Nu hvor Sony endelig har GJORT NOGET ud af deres gamle Dual Shock og andre ting, så kan det være det blive mere lige fordelt i forhold til den tidligere genereation. Starter dog ud med at købe et FPS og bilspil til PS4 :) for vil være helt sikker mht. Assassin's Creed 4 før jeg køber det, for selvom de 60mins ekstra indhold trækker lidt i mig og den nye controller, så har jeg de andre på Xbox 360. Vil nødig bryde den serie-samling på Xbox platformen xD men det kan være det sker, tiden vil vise det. Har set diverse youtube videoer, men er stadig i tvivl. Lige nu er det mest GTA5 jeg gamer på Xbox 360, og er ved at spille videre i Infamous på PS3 udover jeg er begyndt på Hitman - Absolution (PC) + hygger lidt med Pokémon Y på 3DS, Killzone på PS Vita (udover jeg har købt de gamle Oddworld spil forleden!) og har stadig gang i Zelda - Skyward Sword på Nintendo Wii, men der er lange pauser i mellem at jeg gamer det. Nok om det, vil også gå meget mere i dybden med den nye generation (PS4/XOne) og blogge om det med tiden.


UPDATE: CoolShop f*ckede en anelse op i det, men jeg havde da min PS4 (og spil/tilbehør) klar d. 3/12!


Hvis det skulle have interesse for at følge mere af min platforms gaming, så tjek min Playfire konto:

http://www.playfire.com/Rechain

Mht. praktikken, så begynder jeg i Janax på mandag (tæt på hvor jeg bor) som importerer japanske mad/drikke varer og deklarerer det til det danske marked. Tager mig ca. 20-25min at gå i normalt tempo fra hvor jeg bor. Jeg vil blive sat (i første omgang) til at sætte danske pantmærker på øl, så åbne kasser..sætte mærker på, lukke kasser til. Andre opgaver vil nok komme med tiden. Starter med 15 timer pr. uge, mandag-onsdag-fredag :) bliver nu fint at lave lidt igen, og hvis alt går vel snakker vi videre om der er mulighed for fast-ansættelse i januar/februar hvor jeg også arbejder mig op mod de 25-30 timer om ugen, hvad der er muligt for mig og for arbejdsgiver (løn mæssigt) - ønsk mig held og lykke. Desuden ville jeg også have flyttet her i år 2013, men det har været svært at finde noget og så har min mor fået kræften tilbage, så hun bliver ikke rask igen (skal på førtidspension) - derfor har jeg udskudt flytningen til 2014, hvis det forhåbentlig kan lade sig gøre! Lige nu hjælper jeg til herhjemme så godt jeg kan, for min far har rigeligt at se til og min mor vil gerne have jeg er i nærheden også. Så har tænkt meget på "Værn om familien, du ved ikke hvor lang tid du har de fleste omkring dig" og gør mit yderste, selvom jeg gerne vil væk inden jeg bliver gammel. Bliver 27 i januar, så jeg er ved at føle mig gammel xD

Vil lige her i sidste omgang, ønske jer og XboxLife en god jul og et godt nytår :) den nærmer sig jo med hastige skridt, og håber vi alle får en god december måned. Mange af os med PS4 :P haha, og nogle med Xbox One...jeg kan godt vente til næste år, det går nok! Hyg jer, og hvis I ellers har interesse for at læse mine mærkelige blog indlæg, så siger jeg da på forhånd stort tak ;) egentlig også dejligt nok at få skrevet lidt nyt i bloggen..

OVER & OUT! PEACE!


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her