Rasmusdc's blog
07-07-2012 - 17:54

en lidt anderledes dag

havde lagt en lille. notits på god dag tråden, da i går var en GOD dag, og blev bedt om at uddybe lidt her.


så det kan jeg da sagtens gøre.


 


Lidt forshistorie skal der vel til, har haft et par lidt stramme år (4-5) arbejdsmæssigt, har en fin karriere kørende, men ugen hedder mere tit 60 timer end 37.. og det er jo ikke noget der er penge i, så det er bare sådan det er.


Faktisk ikke så meget for at "karrierestige" mere fordi vi har arbejdet som sindssyge for at holde arbejdspladser i DK og firmaet flydende. masse af fyrringrunder og her den sidste periode en 6-7 stykker over 1/2 år. der er røget rigtig mange gode kollegaer, og arbejdspladsen er til tider ikke sjov at være på.


 


Havde egentligt en fin dag i torsdags, skulle arbejde om aftenen, men ventede på nogle kerne tal, og udregninger, så tog hjem.


Satte mig på sofaen, og tjekkede om de var kommet, og nej så tænkte, det var rart lige at få en pause periode, så trak vejret dybt. og slappede helt af. (det er så sjældent jeg lige når det)


begyndte at vibrere i min venstre side af panden, som hvis en arm vågner efter den har sovet. sådan rigtig kraftigt, i en automatisk bevægelse, så tager jeg lige hånden til hovedet, og da jeg rammer panden, så kan jeg mærke at den er 100% følelses løs.


NIVER hårdt i den, men intet.. får et lille chok, rejser mig op, og i det samme SKYDER det ned gennem rygradden og ud i armen og benet i venstre side. dernæst op i hovedet, øjet og læberne (mit hovede følte som noget der var lokal bedøvet som hvisman fik fjernet en visdomstand) det sker meget meget hurtigt. men tænker klart, kan stå, så står lige lidt og tænker.


tager min telefon, ringer til min kone, må lige skifte hånd da touch telefoner er lidt svære når man slet ikke kan føle dem i hånden.


Beder hende pænt om lige at ligge sine ting og komme hjem....


Ringer derefter til min læge, forklarer ham symptomerne, og han siger med det samme 112 og skadestuen. venter dog på konen sætter mig i bilen og vi rammer skadestuen 5 min efter. (bor tæt på), ringer på døren, og så går det egentligt stærkt. (ved sådan noget, så er der intet galt med det danske sygehus væsen)


bliver hurtigt tjekket af en læge (yngre uden specialitet) motoriske evner var i orden, føleevnen var faktisk kommet en smule tilbage... vi går igennem det hele, hun tager hurtigt fat i neuro, som tjekker med odense, om jeg skal i trombolyse.


Der kommer en neuro læge, og tjekker mig, og på det tidspunkt begynder jeg faktisk at føle igen, men har stadig nedsat følelse i fod og hånd, så bliver akut indlagt... (alarmen bliver sat lidt ned, er ovre selve det akutte)


Ryger ind på en stue, får hurtigt taget en blodprøve, ned og få en CT, og at kardiogram.


har haft en blodprop i hjernen, men heldigvis en der slap igen. har det på dette tidspunkt 100% igen. kl er nu ved at ramme aftensmad, og det hele startet ved middag.


bliver informeret om at de ved CT skanning fandt i Cyste på hjernehinden, når at blive lidt nervøs, derefter forklare de mig den sandssynlig vis er medfødt.


kommer en tur ind og får skannet kranspulsåren. den ser også "fin" ud. ingen problemer. blodprøverne er også ok, og omend de kan se jeg ikke er helt tryg så kører hjertet også ok.


men de er meget nervøse da jeg er ung, og dette ikke burde ske.


overnatter, i en 4 mands stue, med gamle demente folk (kæft det skærer i hjertet over disse) de larmer så hele natten, så får ikke søvn..


næste morgen, en MRI skanning + blodprøver (masse glas) og korostorol test (super fin) fin form alt så ok ud. dog er MRI skanningen noget jeg før får svar på efter weekenden.


ER stadig indlagt, men fik lov til at gå hjem, fordi jeg skal have ro, må ikke være langt fra hospital, må ikke blive ophidset eller snakke med mange folk, eller omgive mig med mange folk. det er stadig kritisk, men de var lidt nervøse for at lade mig ligge på en 4 mands stue, da jeg så ikke ville få ro. så tilbage i sengen derinde på mandag...


Men er heldig, ikke hårdt ramt, 100% fit lige nu. dog chokeret, og for første gang i mit liv, måske lidt skræmt.


garanteret stress relateret, får en til at tænke lidt over de vigtige ting i livet.


Men sådan er det nu engang.


så derfor.. SUPER dag i går.. omend torsdag ikke var ret sjov.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.