Rasmusdc's blog
28-10-2011 - 13:01

sidste handel hos Coolshop

Ja det var så min sidste handel hos coolshop, well har en drakes uncharted 3 reserveret, men tror bare jeg også framelder denne..


 


Det er egentligt ikke Coolshops skyld, men de tager en del af risici´en ved at bruge Post DK.


 


Jeg står IGEN i en situation hvor min vare ikke er kommet frem, og det der virkeligt er irriterende denne gang, er det ikke bare er et eller andet spil, som fint nok, det gider jeg ikke, men et af de få spil jeg faktisk ventede på.


 


BF3, skulle være leveret i går, og nu Fredag er postkassen STADIG tom, og havde det ikke været "UNDERVEJS" så havde jeg 100% bare gået ned og købt det i byen, men fordi man er i sådan et stadie af, ER det forsvundet, eller er det på vej, eller er det forsinket, så kan man næsten ikke andet end at vente, det er bare rå surt, eftersom jeg lige har en aften i aften, for en gang skyld uden planer, og jeg kunne spille, og nu står jeg uden noget.


 


Min harme går egentligt ikke til Coolshop, men klart til POST DK, som jeg intet generelt har til overs for, især ikke her i Vejle, hvor de konstant sjofler at aflevere pakker.


 


Skulle have været en hyggelig eftermiddag, og nu kan man så ikke lige hente den til 289 i Elgiganten for der er den garanteret udsolgt så jeg skal ud og give 350+ for den et andet sted + jeg skal tilbage sende min coolshop udgave når jeg får den, og betale det, det koster.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.