Rasmusdc's blog
28-09-2011 - 15:29

#E#"¤%"#% Post DK

Århhh ikke igen.


de sidste par år boedede jeg i Holstebro og har ALDRIG haft problemer med Post DK men før det i odense, der kom pakkerne aldrig ud, pakke sedler kom med posten dagen efter, og man skulle altid beskyldes for man ikke var hjemme..


skulle så modtage lidt server grejer idag, til at bygge en VPN server + Nas for... fino tidligt fri, sidder i mit kontor.. kl er 12.. mit kontor er en dør, som vender direkte ud til vores fordør som er en GLAS dør, vil sige at står man ude ved døren så sidder jeg 6 meter væk og man kan TYDELIGT se mig..


kl bliver 15 og tænker.. hmmm det her er underligt.


tjekker min Track´n´Trace.. pakke forsøgt afleveret kl 14.27... og har siddet de sidste 2 timer og arbejdet samme sted.. WTF.. render ned til postkassen, den er tom INGEN pakke seddel.. Århh nej IKKE igen..


prøver POST DK´s tekst support, egentligt fordi jeg ikke gider tale med folk, havde det været 1 gang så ingen problem men det her er nok 10 gang jeg har problemer med en Post DK forsendelse, og reelt har været der til at modtage den.. så var nok lidt sur.. skriver pænt


Har desværre ikke modtaget min pakke, forsendelse nummer det og det...


og jeg har heller ikke modtaget en afhentnings seddel..


personen er flink ringer til omdelingen, men kommer lige 5 gange i træk og siger, JAMEN Den er forsøgt afleveret og jeg har bare ikke set det.. derudover så laver han/hun en aftale om at jeg skal fremvise pakkeseddel, hvis jeg er så heldig den kommer med aftenpost (PAKKESEDDEL, øh som sagt har INTET MODTAGET)...


håber ikke det er standarten for vejle, for det var SÅ tit i Odense.


TILLÆG


kommer så en aftenspost bil, manden træder lige ud, synes ikke han kan se en opgang, og er så på vej afsted igen, nåede lige at hoppe ned af 3 etager trapper (elevatoren var ikke hurtig nok) løbe ham op)..


JAMEN han kendte ikke området, så han viste da ikke vi havde opgange der.. ØHHHH ... så tager man sgu da ikke bare afsted igen, brevpost + UPS + DHL har fundet min dør uden vente tid, det er ligesom RIMLIG let.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.