Rasmusdc's blog
31-08-2010 - 13:22

Mafia 2 - ligeved og næsten.

Spiller Mafia II på pc, og det er egentlig en god oplevelse.

Fik aldrig gennemført Mafia 1 men den greb mig en del mere end GTA, man bliver dog lidt mere frustreret over transporten, men det fungere meget godt.

historien griber mig mere end GTA 4 gjorde, men er så heller ikke tilnærmelsesvis igennem endnu er måske 50% inde i det.

dog må jeg indrømme, eftersom det er et FREE ROAM spil, og eftersom man har prøvet mere i sin spil karriere, så synes jeg historien er ALT for låst.

jeg har ikke brug for 20 alternative slutninger, men har brug for nogle få valgmuligheder, måske lidt ala Mass effect, hvor mine handlinger er MINE og giver en form for resultat.

Det virker alt for låst, bare sådan noget med, at man i de kampe men er SCRIPTED til at tabe, faktisk kan vindes, og så fik man måske bare en gren i historien på 2-3 minutter som var anderledes.

Jeg føler mig låst, og på ingen måder udfordret af alle de dilemmaer han kommer i..

Kunne være lækkert med et respekt system, så man på en eller anden måde kunne agere god, eller ond.

Ved godt dette kræver et enormt voicework, og ville begrænse historien en del, grundet en dybdegående historie nok havde bedst af en 100% liniær rute.

men Mass Effect 2 var klart et af de spil hvor jeg følte mig lidt inde i verden, og selv i GTA4 følte jeg til tider, jeg kunne tage et valg.

så jeg føler lidt at jeg står med noget, som kunne være bedre end bare godt.

Man valgte bare ikke at gøre det sidste for at nå det fantastiske produkt.

Men stadig et godt spil..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.