Rasmusdc's blog
14-02-2010 - 17:42

Mass Effect 2 (purist??) -- SPOILER WARNING

Vil lige starte med en SPOILER WARNING..

Læs ikke denne tråd, hvis du gerne vil holdes helt ude af loopet med mass effect 2.


Så kan jeg godt starte :-)

har spillet Mass effect 2 så meget jeg nu har haft tid til, og er lige fløjet igennem Omega 4 Relay, og DAMN det koster godt på mandskabet..

jeg havde købt et enkelt ship upgrade, eller et par kan ikke huske, men bare til jeg ramte stationen kostede det mig Tali og ham den døende Assasin.

Har kørt spillet ren som purist, altså ikke noget med at backtracke og ændre på dårlige beslutninger, kostede JACK som friendly, og ham ASSASIN blev sur på mig, da jeg fejlede hans Loyale mission.

Men nu kommer man jo til at tænke, har egentlig været meget fedt at møde en del af dem fra forrige historie i Mass Effect 1, og har da ikke lyst til at skille mig helt af med mit crew.. Skulle man backtracke til før Reaper IFF incidented, eller skal man acceptere at man mistede et par crew members og kører den igennem, mistede jo KROGAN, og ham den anden alliance gut i 1´eren.

hopper sådan lidt mellem hvad man skal, inden jeg går helt amok med omega 4 missionen.

på en måde er det jo fedt at man har skabt en karaktere som har fejlet i visse episoder, på den anden side, så er det jo også rart at se hvad dælen der er sket med de folk i 3´eren.

Hvad har i gjort? har i backtracket, eller ladet hele spillet liniært spille sig ud..


med hensyn til SPOILERS, så helst ikke noget efter opstarten på OMEGA 4, som sagt er ikke selv igennem spillet endnu.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.