Rasmusdc's blog
08-02-2010 - 10:46

Første spil gennemført i nok over 15 år.

Skrevet i dag, grundet jeg er BUSTED efter superbowl, og kan bare ikke motivere mig til arbejde, så får nok en del hjemmetimer i aften. (så pardon mine formulerings tvister, min hjerne er slukket, og kører dialog med en kollega mens jeg skriver)

Spillet gennemført er Mass Effect 1, Normalt spiller jeg mest sports og bil spil, hvilket også gør at man ikke rigtigt gennemfører et sådan spil.

Sidste gang jeg gennemførte et spil, var de gamle Wing commander spil, kan ikke huske om det var PC (min trofaste 386´er) eller om det var på Amigaen, samt Day of a tentacle  og min favorit - Zak macracken and the Alien Mindbenders.

Har aldrig haft nødvendigheden for at skulle gennemføre, har haft mange linære spil, både til PC og konsoller, men har ikke kunne motivere mig til at gennemfører.. (har da ca 50+ konsolspil til PS3/360 + konen har en 10styk til Wii)

Mass Effect 1, har også lagt i lang tid, satte mig ikke rigtigt ind i kamp systemet, så sad fast ved en KROGAN kamp, så lagde jeg det fra mig i 1 år, så legede jeg lidt med det igen, da jeg viste Mass Effect 2 kom, og nåede til en ambassadør, der også rå smækkede mig. (no medkits) men stoppede igen.

Købte så Mass effect 2, i folie.. og bestemte mig for at NU skulle jeg igennem Mass effect 1, og det skulle ske i sidste uge. tog ikke så lang tid, så var den gennemført, det gav ikke rigtig sådan en WAUW følelse, er sgu nok for gammel, men det motiverede mig, og nærmere mig allerede Endgame i Mass effect 2, og istedet for at presse på med at nå slutningen, så tager jeg også de sidequests der er.

Mass Effect 1 savegame var 7.42 da jeg sluttede (mere tid brugt) men 2´eren bliver der brugt mere tid på.

Spillet giver mig altså de samme oplevelser, som de gamle Zak Macracken, Day of a tentacle, Sam and Max, Full throttle gav mig, noget med historien.

Det skal spil have hvis jeg skal motivere mig til at gennemføre. men der er også noget andet..

For folk siger jo Asassins Creed 2, Darksiders har gode historier, men de spil får jeg aldrig gennemført, de bider sig ikke fast som Mass Effect.

dog må jeg sige, det faktisk passer mig fint jeg kunne gå direkte fra Mass effect 1 til nummer 2, selv om historien understøtter man spiller de spil efter hinanden, omend historien faktisk passer godt med udgivelserne, at man har været væk i 2 år, og folk har fortsat deres liv.

måske min tid bare ikke er til at gennemfører spil generelt, spiller max 1-2 timer om ugen normalt, men det her spil har haft mig klistret til lærredet i bio´en i længere tid.

det har sgu været en oplevelse.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.