Rasmusdc's blog
06-12-2009 - 21:25

nyt tv i stuen

Så tog jeg mig sammen, og skiftede stue tv´et ud.

Godt træt af det gamle M86, især pga. den var begyndt med trafostøj + den kun havde intern Mpeg2, så jeg skulle have den enorme Samsung boks stående.

Så efter overvejelse så faldt valgt på en Panasonic V10.

Tilfreds. faktisk ikke. Pisse irriterende, har ikke returret, så må leve med det.

Billedet er top notch, og det er vigtigt, ikke samme oplevelse som en film på 92" i hjemmebio´en, men det er kun et tv til stue/små sport så det er okay, og synes også designmæssigt den er okay.

Men.

en del småting som irritere mig

Værst er ..

Blæserstøj, kan hele tiden høre den irriterende susen fra de 4x80mm blæsere, godt klar over det er meget dybt og lavt, men i alle stille tidspunkter, så har man den der dybe summen, har en mega stille lejlighed, så det kan være irriternede.

DVB-C tuner - DAMN jeg mangler mange ting, den kan kun vise programmet for den kanal jeg ser, så kan ikke surfe kanaler uden at skifte (kan man på samsung tv + samsung boks, elsker den feature)

headphone porten har sin egen VOLUME, fint nok da man kan kører 2 kilder ud.. PISSE irriterende for mig, har aktive B&O højtalere, som sidder i phono, det vil sige HVER gang jeg skal ind og skifte lyd, så skal jeg ind i lyd menu/heaphone lyd og så justere, har ikke en reel volumen knap.

i bakspejlet, så havde et B650 / 750 været et 100x bedre valg. men når man så ser film / fodbold, så er skygge detaljerne TOP notch, sortniveauet er ikke bedre end de gode LCD´ere, de er bare noget med bevægelser på sådan en plasma. men nu er det prøvet.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.