Rasmusdc's blog
08-08-2008 - 09:31

Så kom den

Så fik jeg sgu købt den nye bil, det var en positiv oplevelse, ja den mangler FÆLGE, men det må lige vente til næste måned, da jeg ikke gider dræne konto´en pga. dem.

 

Har lige taget et par hurtige billeder, af den beskidt, har trillet 130km i den nu (havde trillet 8km da jeg købte den), med masse af stående stille med kørende motor og masse af bytrafik, den ligger stadig på 19.7km/l i snit over de 130km, så den skal nok ramme 22-24km/l uden problemer, da jeg kører af landevej 50km hver vej på arbejde hver dag. 

Men dejlig bil indtil videre, uden de store skavanker, dog skal læderposen om gearstangen lige udskiftet, nogle af syningerne var gået op, men det er jo noget der tager 2 sek- når de får den hjem, totalt uproblematisk. 

Synes der er lidt vibrationer i rattet ved 80 fra motoren af, men det er småting, den er dejlig støjsvag, og trækker fint, det er ikke en 170hk diesel agtig træk som i den gamle Altea, men faktisk kvik, bare på den rigtige diesel måde, Alteaen var en ren eksplosion hvor det her er en mere diesel agtig rolig acc.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.