Rasmusdc's blog
23-03-2008 - 23:12

Er service begrebet i store virksomheder et overstået kapitel

er man nået dertil hvor man skal udnytte loven som firma til kanten, så man kan profit maksimere mest muligt, lige nu og her.
Blev lidt chokeret i sidste uge.
Min far har et Konsulent firma, med en 20 ansatte, ingeniører, læger og psykologer, så de bruger selvfølgeligt pc udstyr.
Jeg har hjulpet ham lidt løbende, da jeg studerede, men nu har jeg ikke tid længere, han kom så med en liste over udstyr han manglede, og ville gerne bestille et sted fra.
Well han havde et krav på et par bærbare, som skulle være billige da de kun skulle bruges som Powerpoint maskiner, og så et par projektorer og et par skærme. 
Endte så for første gang med at bruge DELL, selvom jeg altid har sværget til IBM, så er deres kvalitet faldet på thinkpad maskinerne, siden lenovo overtog brandet, selvom servicen firma mæssigt stadig er i top, men nu skulle det også være billigt, så endte med en lille ordre, på en stak Vostro bærbare, et par 19" lcd skærme og et par DLP projektorer.
Well.. fint nok, det er jo en firma bestilling (så er der ikke 14 dages returret, men nevermind det LIGE nu).
Vi fik varen hjem, efter en god ventetid, og starter så en laptop op, 1 minut i Windows, og POP blå skærm. SHIT.... nåh well, legede lidt med den, og virkede stabil så tog det som en.. misfire, så installerede den færdig, kørte dell eget test program, og virkede fint..
dagen efter havde en af konsulenterne haft den med på et kursus hvor den havde lavet det hickup igen, tog den så med hjem, 7 timers memtest, ingen fejl, men orthos og prime, KNALD fejl efter 2 min..
Så vi ringede til Dell.. første indtryk af deres support er OHHH my god, fik fat i 10 forskellige personer, blev smidt ud til deres tast et nummer central hver gang, de sendte mig videre konstant. fik endelig fat i en tekniker, han ville ikke godkende MEMtest og prime and so on, skulle køre DERES programmer (som bare var en række hd tests, og grafiske tests, som ikke viser brille).. så endte med at jeg ikke havde mere tid, og lod min far overtage..
Fik så af vide af ham at de havde haft fat i ham 4-5 gange mere, de ville både have ham til fysisk at skille den bærbare af, ominstallere den, samt alt andet, og han var blevet lidt sur, da det er rimlig dyrt at bruge så meget tid på en 5k bærbar, og da den kun er en dag gammel så burde de bare bytte den.
Nåh. han har nu opgivet den, han har ikke tid til det spild mere, så den er røge i skraldespanden, han har haft fat i dell over 20 gange, blevet ringet op utallige gange, han har fået lovet penge retur, hvor de bagefter kaldte det en procedure fejl, lovet rep. hvor de bagefter kaldte det en procedure fejl, og lovet en million ting, har talt med nogle danskere der sad i letland mener jeg det hedder, som kan se sagen er totalt til grin, men de kan heller ikke gøre noget, da det er dell´s procedurer de skal følge. (generelt altid godt at kunne tørre fingre af).
men hvad han har jo et kunde kartotek på 500 virksomheder, så historier spreder sig, og det må dell jo om, han har jo dokumentation for alt hvad han har lavet med dem..
MEN hvorfor ikke bare have pli til at starte med. var han en privat kunde, så havde han bare sagt, F*** jer, bruger min 14 dages retur ret.
og nu kommer der ikke en dell maskine ind i den virksomhed mere. det er jo lidt det der er sket , på baggrund af alt det.
Fatter det ikke, det er jo en tydelig fejl der kan eftervises gang på gang, ser ud som om at CPU´en er svag, og når den speedstepper og undervolter, så går den i blå.
Support burde være det der virker bedst, for det er jo der firmaet skal forsøge at rette op på fejl de har lavet, for at holde på deres kunder. 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her