Rasmusdc's blog
06-03-2008 - 09:50

Plasma LCD krigen

Ja så talte jeg lige med en af mine gode venner, som havde været nede ved mig, sammen med et par gutter og se transformers i 1080p, på mit billige LCD panel (samsung m86)..

han var sådan lidt træt af hans mega dyre pioneer Plasma tv...

han har nu i lang tid købt Pioneer, fordi han har fået tudet ørene fulde om at Plasma smadre LCD så meget, at LCD er som at sidde og se monocromt tv i forhold til. og derfor har han haft et 7 gen pioneer og nu et 8 gen.

Og ja Plasma er bedre, skal jeg da være den første til at indrømme, men til tider kun marginalt..

Problemet var nu, at han sad hos mig og vi så Transformers, og han var sindssygt imponeret, kontra hvad han havde regnet med, super sortniveau, enormt skarpt og farverne var lige i øjet (det er transformers også en god film at vise det med)..

og han havde seriøst ikke regnet med det, ikke på et billigt LCD panel.

og nu er han godt træt af hans Plasma, da han har givet så meget en overpris for det, plus han er reelt bange for at bruge det ordentligt. (hvorfor dog)

Han måtte skille sig af med hans 7 gen panel, efter en aften med en dvd film, hvor han ikke fik lukket ned for filmen igen og den stod med en menu skærm, hvor der var SKARPE farve overgange, kostede ham burnin, som bare ikke ville forsvinde.

Og han tør ikke købe en WII til hans børn, da han er bange for retention og burnin igen på det nye, for han har haft retention af flere gang på det. så han føler sig begrænset i hans tv valg.

Hvorfor så denne lille historie.

Well jeg har siddet og hygget mig lidt på recorder, som er LCD´s hade bastion nr. 1, forslår folk et LCD tv, så er de totalt analfabeter hvad angår TV kvalitet og burde hænges, kun to ting er godt nok.. px80 hvis du ikke har penge, eller pioneer 8 generation, hvis du overhovedet skulle holde ud at se film..

tror vi er nået lidt ud på et ekstrem.

Tv skal være et værktøj der kan bruges som man har lyst, jeg har Wii, PS3, Xbox360, og Mediecenter sat til alle mine LCD´ere, og er kold over den lige står med et billede i et par timer.

og jeg har haft både PX70, og pio 7 gen samt Beovision 4 inden for døren, og seriøst, de imponere mig ikke, de er bedre ISÆR til dårligt SD, men så snart jeg tænder min digitale boks og kører TV i 16:9 med et ordentligt kilde signal, så er forskellen på LCD og PLASMA en del mindre, kører jeg HDTV så levere de begge 100%..

er klar over folk tit søger perfektion, men synes forskellen på et godt lcd og plasma faktisk er marginalt. ihvertfald ikke noget der forsvarer mer prisen på en Pioneer, samt at jeg aldrig kunne finde på et købe en pana, da jeg ikke kan bruge den 4:3 opløsning på et 16:9 panel til noget, når det meste af min tid er brugt i et pc interface i et mediecenter.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.