Rapajes's blog
09-05-2011 - 16:25

Thank you for smoking!

Puha.

Troede aldrig det skulle ske. Efter utallige rygestopsforsøg er jeg sikker på det denne gang er lykkedes. Lysten er væk, såvel i ædru som i fuld tilstand. Tænderne er hvidere. Konditionen er bedre. Sexlysten er størrer. Ånden er friskere. Huden er pænere. Men kommer alle disse fordele ikke med en pris? Nej, det har såmænd været ganske gratis.

Nedenstående bog lyder som noget du kan købe på TV-Shoppen, men alligevel vil jeg vove den påstand at den virker. Røg i ca. 10 år, fra jeg startede på efterskole til den dag i dag hvor jeg er 25. Jeg har været hele møllen igennem; Nedtrapning, nikotintyggegummi, inhalator osv. Det endte dog i nederlag efter nederlag. Jeg prøvede så at læse bogen Endelig ikke ryger af Allan Car, og der skete et eller andet. På en eller anden måde fik bogen drejet hele min mentale indstilling til det at være ryger, og hvorfor man egentlig ryger. Det resulterede i et rygestop hvor jeg ikke følte jeg mistede noget, men derimod vandt en helt masse.

Så hvis der skulle være nogle rygere på xboxlife, som ligesom mig har forsøgt at stoppe med at ryge uden held, kan bogen anbefales. Læs med et åbent sind, og kvit smøgerne.

Jeg har i hvert fald høstet mange fordele af at stoppe. Maden, øllet og livet smager bedre end nogensinde :)

- Børsen 
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her