ramlas's blog
02-05-2011 - 23:56

Såå kom nu igen Hyggen

Jaså skete det igen - Hyggen vil forlade os!
Hyggen laver mange sjove blogindlæg, nogle virkelig gode og nogle, der ikke er så gode, men hans blogindlæg har altid skabt debat og det er positivt. På et tidspunkt og jeg taler lige for mig selv nu, får man altså bare lige lyst til at give ham et venligt gok i nødden, forstået på den måde, at det er simpelthen for meget med alt hans "vendenom på en tallerken" - det er det, folk bliver trætte af! Så ville han sælge sin xbox og købe ps3 og sagde tak for alt! men vendte hurtigt tilbage.
Derfor har jeg også selv skrevet lidt dumsmarte comments til hans tidligere blogs men i en god mening og for at få Hyggen til at forstå hvornår nok er nok!
Hyggens seneste tiltag i denne blogverden er blogs ang. Fotoguf, som jeg synes er super spændende og interresante.
Men her går det desværre igen galt, da Hyggen føler nogle brugere stjæler hans ide under overskriften "Fotoguf".
Hør her Hyggen, du skal da bare være stolt af, der er andre, der springer med på din vogn, og smider supergode fotos, som dine også er, ud i forrummet. De sure opstød, der kom i en efterfølgende blog, er altså din egen skyld, da du kommenterede Pbays blog med: find et andet sted til dine fotoguf, efteraber osv.
Hyggen - vær glad for at nogen gider kopierer dig og komme både med negative og positive comments til dine blogs - du har jo mange læsere!
OG LAD NU VÆRE MED AT SIGE IGEN OG IGEN "HYGGEN LUKKER NED OG KOMMER ALDRIG TILBAGE - fægt med oprejs pande og vi ved alle herinde du kommer igen på et tidspunkt - så vend på din tallerken og kom tilbage!!

Alt skrevet i en god mening, Hyggen - ses og blogges:)

Ramlas
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her