ramlas's blog
31-03-2010 - 18:07

Held i uheld

ja heldet kom da konen fik nyt job på den lokale isfabrik (polar is). Nu havde hun gået arbejdsløs i 1 år, så det var godt nok heldigt, at hun kan tjene lidt money til mig og drengene.

Meennn nu skal jeg, til at lave noget for, det er aftenarbejde hun har fået fra kl. 15.00-01.00, og det er her uheldet har sneget sig ind - nu skal jeg kører børnene i skole, derefter på job, så hente børnene om eftemiddagen og hjem og lave spændende mad - og hvordan fanden undgår jeg klumper i pastaen, og at risen bliver til risengrød og skrigende unger der siger "nu har vi fået det samme i 5 dage -

ja jeg siger bare, jeg er ved at blive slidt op, og det frække er som i Silvan efterHÅNDEN. Så skal ungerne i bad efter aftensmaden og børste tænder, og læse lidt og det ene og det andet - jeg tænker imens, i aften skal jeg sgu online og blæser nogle hoveder af på de fandens punkere, der gider at joine! Når der så er ro kl. 21, ja så er jeg sgu også færdig og orker ikke en skid, xboxen står og skriger på at blive brugt, men jeg kan sgu ikke, hovedet hænger og armene er tunge som bly.

Op næste morgen og så starter det hele forfra, hold da kæft alderen har ramt en!

Der er da lidt godt ved hendes job, hver måned får vi en GIGANTISK ispakke med alt lækkert i - vafler, islagkager, sodavandsis, isbåde, ja alt hvad hjertet begærer (blev nødt til at købe en ny 500 liters fryser, for at få plads til alt det is).

Jeg savner at komme online og spille lidt - det er lidt hård at undvære - men nu er det påske og konen kommer hjem i aften såååå mon ikke der falder lidt af i weekenden - GOD PÅSKE TIL JER ALLE!
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her