Raketfluen's blog
17-06-2011 - 12:19

Kinect hvad ser jeg i fremtiden

Kinect om nogle år ja joooooo.
Ingen tvivl om Kinect er fed på rigtig mange måder, ved da kæresten der hjemme danser og dyrker noget fitness på den, men sådan gaming er der ik så meget som kan få mit pis op i kog.

Når det så er sagt spår jeg en god fremtid for Kinect. Men der er mangler som MS nok skal få løst.
De mangler vil jeg komme lidt ind på sener.

Det med at styre uden brug af en controler er rigtig lækkert og efter min mening fretidens gaming, dog er jeg ikke sikker på at folk helt er klar til at springe ud i fremtidens gaming. Vi har snust lidt til fremtidens gaming i ca 15 år nu dog i en meget grov kornet form, VR med en kæmpe hjælm på dette er så blevet kørt ned til briller.
Med de nye 3d TV som vi så småt er begyndt at købe, mener jeg at VR Virtual reality ikke er så lang fra at kunne blive noget os forbruger vil kunne få glæde af.
Kinect er faktisk et skridt i den retning og faktisk en rigtig god start på at få folk til at vende sig til at vi ikke skal bruge en kontroler.
Det næste skridt jeg så kunne se, er at med MS nye arbejde på en ny konsol ville være at kombinere deres kinect med et sæt briller som vil trække os ned i en helt anden verden, en kombination af Virtual reality samt 3d samt vi kan gribe fat i ting og kæmpe mod store monstre og vi faktisk føler vi selv deltager samt er i den verden.

Der hvor jeg ser den store udfordring for MS og kombinere de ovennævnte ting er hvordan skal vi kunne få vores figur til at gå frem tilbage osv uden at det går hen og bliver alt for besværlig for os.
Der kan jeg da lige gå et lille skridt vider.

Forsker idag er ved at forske i at os mennesker vil være i stand til at styre en bil med vor tanker, kør frem tilbage højer og venstre. En forholdsvis simpel ting hvis man tænker over det som i sig selv ikke vil kræve det helt store. Men how do we do it :)

Når dette er på banen og ms har gang i Kinect og hvis de laver VR briller etc, så mangler de rent faktisk kun den ene ting så det for alvor bliver RIGTIG sjovt at spille spil, hvem drømmer ikke om at kunne spille et spil som eks World of warcraft, rift, everquest i en VR verden hvor man selv føler man er der, drejer man hovedet højer venstre op ned så kan man se hvad der er til venstre og føle man er til stede.

Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her