Raketfluen's blog
16-06-2011 - 12:18

Live is Life

Så fik jeg endelig en gang for alle lagt mmorpg spillene på hylden og gået over til at fordybe mig mere i Xbox live.
Har fordybet mig i Mmorpg siden 1997, da det første spil af sin art dukkede op, som nogle er bekende med og andre ikke så drejer det sig om Ultima online the grand daddy of mmorpg som vi kender dem i dag, efter Ultima online kom Everquest det var jo så begyndelsen på en genre som skulle gå hen og bliver main stream nogle år efter i form af World of Warcraft, dette hoppede jeg også med over på og har spillet det til fornylig og hoppede så over på Rift da wow ganske enkelt blev alt for kedeligt.

Droppede Rift til fordel for min musik production, men gamer vil jeg altid være og blive, så jeg fik købt noce Call of Duty Black ops og spiller det mest på live og FUCK det er da rigtig lækkert :)

Så kommer Trion world med Defiance et mmo til xbox 360 ps3 og pc og så tænker man hold da op det bliver da godt nok spændende sideløbende vil Scifi channel i samarbejde med Trion lave en Serie baseret. Sikke fede muligheder.

Det kunne være man som game blv nævnt i serien evt fik en figur i filmen eller ens gulid/clan bliver filmmatiseret pyha tør ikke tænke på de muligheder der kan komme ud af det project.

Jeg kan kun sige en ting jeg glæder mig rigtig meget.
Efter jeg selv gik i gang med at spille call of duty så er jeg hooked. Så tænkte jeg det ville være rigtig fedt med en shooter spil i mmo form og så kommer Trion som sendt fra himlen med dette, jammen jammen.

Beta til mig tak...............................................................................................................................
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her