Raketfluen's blog
17-06-2011 - 12:19

Kinect hvad ser jeg i fremtiden

Kinect om nogle år ja joooooo.
Ingen tvivl om Kinect er fed på rigtig mange måder, ved da kæresten der hjemme danser og dyrker noget fitness på den, men sådan gaming er der ik så meget som kan få mit pis op i kog.

Når det så er sagt spår jeg en god fremtid for Kinect. Men der er mangler som MS nok skal få løst.
De mangler vil jeg komme lidt ind på sener.

Det med at styre uden brug af en controler er rigtig lækkert og efter min mening fretidens gaming, dog er jeg ikke sikker på at folk helt er klar til at springe ud i fremtidens gaming. Vi har snust lidt til fremtidens gaming i ca 15 år nu dog i en meget grov kornet form, VR med en kæmpe hjælm på dette er så blevet kørt ned til briller.
Med de nye 3d TV som vi så småt er begyndt at købe, mener jeg at VR Virtual reality ikke er så lang fra at kunne blive noget os forbruger vil kunne få glæde af.
Kinect er faktisk et skridt i den retning og faktisk en rigtig god start på at få folk til at vende sig til at vi ikke skal bruge en kontroler.
Det næste skridt jeg så kunne se, er at med MS nye arbejde på en ny konsol ville være at kombinere deres kinect med et sæt briller som vil trække os ned i en helt anden verden, en kombination af Virtual reality samt 3d samt vi kan gribe fat i ting og kæmpe mod store monstre og vi faktisk føler vi selv deltager samt er i den verden.

Der hvor jeg ser den store udfordring for MS og kombinere de ovennævnte ting er hvordan skal vi kunne få vores figur til at gå frem tilbage osv uden at det går hen og bliver alt for besværlig for os.
Der kan jeg da lige gå et lille skridt vider.

Forsker idag er ved at forske i at os mennesker vil være i stand til at styre en bil med vor tanker, kør frem tilbage højer og venstre. En forholdsvis simpel ting hvis man tænker over det som i sig selv ikke vil kræve det helt store. Men how do we do it :)

Når dette er på banen og ms har gang i Kinect og hvis de laver VR briller etc, så mangler de rent faktisk kun den ene ting så det for alvor bliver RIGTIG sjovt at spille spil, hvem drømmer ikke om at kunne spille et spil som eks World of warcraft, rift, everquest i en VR verden hvor man selv føler man er der, drejer man hovedet højer venstre op ned så kan man se hvad der er til venstre og føle man er til stede.

16-06-2011 - 12:18

Live is Life

Så fik jeg endelig en gang for alle lagt mmorpg spillene på hylden og gået over til at fordybe mig mere i Xbox live.
Har fordybet mig i Mmorpg siden 1997, da det første spil af sin art dukkede op, som nogle er bekende med og andre ikke så drejer det sig om Ultima online the grand daddy of mmorpg som vi kender dem i dag, efter Ultima online kom Everquest det var jo så begyndelsen på en genre som skulle gå hen og bliver main stream nogle år efter i form af World of Warcraft, dette hoppede jeg også med over på og har spillet det til fornylig og hoppede så over på Rift da wow ganske enkelt blev alt for kedeligt.

Droppede Rift til fordel for min musik production, men gamer vil jeg altid være og blive, så jeg fik købt noce Call of Duty Black ops og spiller det mest på live og FUCK det er da rigtig lækkert :)

Så kommer Trion world med Defiance et mmo til xbox 360 ps3 og pc og så tænker man hold da op det bliver da godt nok spændende sideløbende vil Scifi channel i samarbejde med Trion lave en Serie baseret. Sikke fede muligheder.

Det kunne være man som game blv nævnt i serien evt fik en figur i filmen eller ens gulid/clan bliver filmmatiseret pyha tør ikke tænke på de muligheder der kan komme ud af det project.

Jeg kan kun sige en ting jeg glæder mig rigtig meget.
Efter jeg selv gik i gang med at spille call of duty så er jeg hooked. Så tænkte jeg det ville være rigtig fedt med en shooter spil i mmo form og så kommer Trion som sendt fra himlen med dette, jammen jammen.

Beta til mig tak...............................................................................................................................
Xboxlife Blog
Profil Statistik
  • I dag: 0 besøgende
  • Denne måned: 0 besøgende
Arkiv Kategorier
Følg Xboxlife her