Raider's blog
24-01-2007 - 08:16

Fri og tid til Tv!

Lækkert. Har fri fra arbejde helt til på lørdag (medmindre jeg bliver ringet op, selvfølgelig), og skal ikke lave andet end at nørde Star Trek: Enterprise Tv-serien, som jeg netop har fået alle 4 sæsoner af.

Lige siden jeg fik til opgave at anmelde Star Trek Legacy, har én indre Trekkie i mig blevet vækket til live. Har altid været lidt af en Star Trek-tilhænger, sådan "off and on", primært fordi jeg voksede op til Star Trek: Voyager Tv-serien hver søndag til middagsbordet på Sverige 4. Serien kørte senere også på Zulu, som jeg jævnligt også fulgte. Fik min portion af The Next Generation, da det daværende Tv Danmark viste det kl. lort om natten, og det var skam en udmærket serie, selvom mit hjerte altid har og vil være hos Voyager-serien.

De eneste serier jeg ikke har haft gang i, er desværre Deep Space 9 og den originale serie. Jeg vil dog tro, at den originale serie sagtens kan undværes for nu, da de første 6 spillefilm der er lavet, handler om Kirk og Spocks eventyre. Etteren kan i hvert fald varmt anbefales - på mange måder minder den om Rumrejsen 2001. Bare uden at være ligeså kedelig. Der findes desuden en Star Trek tegnefilms-serie, baseret på det originale hold, som jeg i nærmere fremtid vil tjekke ud (altså erhverve).

Men som sagt, jeg er i det store Star Trek-humør for tiden - har bestilt tegneserier, T-shirts, og fået spillet mig igennem ældre spil som Star Trek: Voyager - Elite Force, og fandt fornyelig Star Trek: Invasion til den første PlayStation. Grimt er det - men det er jo Star Trek. Har også spillet mig frem til 8. bane i Tactical Assault på DS, men Klingons forhindrer mig i at komme til næste level. Jeg har dog anelser om, at mine venner er ved at blive irriteret, når jeg siger ting som "divert power to engines" og "engage" når vi er ude og køre, eller "on screen" når vi skal se film.

Dertil, har jeg også lånt en håndfuld (endda dårlige) titler til Xbox 360, så jeg kan få boostet min gamerscore. Så der står Achievements-hunting på menuen over de næste par dage, drenge. Tror jeg vil starte med Eragon, da det er letstruktureret hvad man skal gøre, for at få de næste achievements; "Klar følgende bane på Hard. Indsaml et æg. Achievement Unlocked".Trods min genfunde fanatisme, så vil jeg altid sætte Star Wars højere (har alverdens indenfor Star Wars). Jeg vil dog aldrig helt ikke forstå folks træng til samligning og hvad der er bedre af de to, da der er flere ligheder i størrelsen af fanbase, end reel elementer og filosofi i de to universer.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her