Raider's blog
18-01-2007 - 20:47

Ikke længere skribent

Nå, efter længere tvivl og vurdering har jeg opsagt min stilling som skribent her på sitet. Det kommer af, at jeg ikke har følt for, ej haft et overskud til at skrive faste nyheder som en skribent på sitet forpligter sig til. Jeg har dog haft meget glæde af at skrive spilanmeldelser, da det var noget jeg savnede fra dengang jeg skrev for GameReactor (før de blev overtaget af Gamez.dk) og det daværende MSN Games. Det var også en af de grunde til at jeg blevet optaget som skribent, men jeg har bare ikke kunne opfylde resten af de opgaver jeg skulle stå for - navnligt nyhederne - i længere tid. Netop fordi mit arbejde har opbrugt det meste af min energi, når jeg er kommet hjem sent om aftenen, samt min lyst til at engageret mig i spil generelt. Har derfor hellere ikke kunne ses på Xbox Live så ofte, som jeg før kunne. Den sidste stykke tid, har jeg kun været online for at se en film (pt. kører de gamle Star Trek-film på maskinen), og for lige at være opdateret med de nærmeste venner på vennelisten (I Jub Jub I, FireSlagfalken, bullerfar, Nicra O Spartan, Baven, Jones Miller, Tonadoni, osv.). Et spil The Battle For Middle-Earth II, COD2 eller GOW har selvfølgelig sneget sig ind, men ikke meget mere end en times spil og så god nat.

Men på trods af dette udfald, vil jeg fortsat skrive spilanmeldelser af de spil jeg får tid og lyst til at begive mig igang med, så det skal I selvfølgelig ikke snydes for - dem af jer, der fandt en tiltro i min skrivestil og bedømmelse af spil. Derfor vil jeg i mit næste blog indlæg poste min længere ventet Star Trek Legacy-anmeldelse, som jeg færdiggjorde for over halvanden uge siden. Dog uden korrektur fremover, men så vil I så også få spilanmeldelserne når de ér færdige, og ikke skulle vente en uge som normalt.

Som afsluttende kommentar, vil jeg gerne takke hele redaktionen for deres åbenhed og den positive kommunikation - og jeg ønsker jer alle held og lykke fremover. Jeg kan fornemme at jeg gå glip af en masse gode oplevelser, når I vokser jer større og større for hvert øjeblik. Fra mig af, må I gerne give Tanggaard lidt høvl. He he.

Off screen.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her