Raider's blog
19-12-2006 - 16:06

Call Of Duty 2 er tilbage!

Så fik jeg endelig det bedste online spil til Xbox 360 hjem. Mit gamle eksemplar af Call Of Duty 2, havde fra tidlig start af, fået påtaget sig nogle små flænger. Med alle de timer jeg har haft spillet i snurrende maskinen, har disse flænger vokset sig store og lange, og jeg havde i det sidste halve års tid problemer med at få mit spil til at starte. Nogle gange startede det problemfrit med det samme, andre gange skulle jeg bruge et kvarter til en time med at trykke på open/close-knappen på fjernbetjeningen der fulgte med Premium-pakken. Dette var et problem og smerte jeg havde bidt i mig, under ventetiden til efterfølgeren Call Of Duty 3. Det spil viste sig desværre at være en stor skuffelse, og min store spilglæde på Xbox Live var nu minimeret (havde dog stadig det antalsbegrænset The Battle For Middle-Earth II). Alle spillede jo det nye Call Of Duty 3, og da Gears Of War udkom, rykkede alle over til det ”univers”. Jeg har ikke noget imod Gears Of War online, men som hardcore gamer savner jeg et rent action-spil der belønnede den spiller med bedste præcisions- og reaktions-evner. I GOW er der alt for mange uforudsigelige faktorer, der står og vipper på held. Det er bare ikke sjovt længere når man gang på gang gør det rigtige, på det rette tidspunkt, men alligevel får plukket sit hoved af, af fjendens shotgun.  

Derfor valgte jeg at udnytte Coolshop.dk’s fantastiske tilbud, og bestilte et eksemplar af Call Of Duty 2 (Game Of The Year Edition). Blot under første spil online, sammen med den altid-COD2-spillende Tonadoni, gennemlevede jeg den bedste følelse jeg har haft i et online spil på Xbox Live. Direkte, adrenalinpumpende og medrivende action, overrumplede mig - men jeg følte mig alligevel rigtigt godt hjemme. Jeg er så glad for dette spil, og kan ikke vente til at få spillet det i juleferien sammen med min klan. Allerede i dag, efter kort gennemspilning, fik jeg en invite til en amerikansk klan. Jeg takkede selvfølgelig ”nej”, da jeg i forvejen befinder mig i ”Danmarks bedste COD-klan”, men vi har nu fået en udfordring af den amerikanske klan. Om mit hold vil være toptunede i tider, som jeg pt. bestræber mig efter, finder vi måske ud af i aften hvor kampen muligvis vil finde sted.
 

Jeg håber også at der er andre derude der er friske på nogle Call Of Duty 2 kampe fremover. Det er meget sjovere, mere intimt og personligt, end det kun grafiske bedre Call Of Duty 3. Vi ses derude – for enden af mit løb.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her