Raider's blog
12-07-2007 - 17:56

Går min reserve Xbox 360 snart i stykker?

Jeg har svært ved at tro det, men jeg tror min reserve Xbox 360 er ved at gå i stykker. Jeg har med små intervaller i løbet af dagen siddet og spillet Call Of Juarez, for at få fat i nogle af de sidste campaign Achievements. Derfor har min Xbox enten blevet slukket en del gange eller blevet omdirigeret tilbage til Dashboard for at se nogle E3-videoer. Men pludselig, her til eftermiddag da jeg startede COJ op igen for noget ensrettet western-action, begyndte drevet i min i forvejen ret støjende Xbox, at lave nogle ordentlige rasle- og skrammel-lyde. Jeg lod spillet køre endnu, for at se om det ville udligne sig, men drevets larm blev højlydt vedligeholdt. Mit drev er altså begyndt at lave skrammel-lyde når jeg starter et spil op, og fortsætter i en højere støjfrekvens end før når spillet er kommet op og køre. Jeg er bogstaveligt talt begyndt at frygte for sikkerheden for mine spil. Har tidligere været ude for, at spil kan gå i stykker i dette next-gen maskineriet (edit: helvede). Både mit COD2 og GOW har lidt alvorlige følger af gentagende brug, og fået nogle ordentlige revner ved skivernes centrum. Om dette er et kvalitetsproblem hos de DVD’er der bruges til spillene, eller Xbox’en yder for urolige omdrejninger, ved jeg ikke – men den nye larm fra mit drev, gør mig mere bekymret for mine spil end jeg var før.

Naturligvis er der mange af jer, der ville sige, at jeg bare skulle tage mig sammen og få ringet til supporten, for at få den sendt ind til reparation (jeg er meget overbevidst om at der er noget der sidder løst derinde), men jeg har i forvejen en Xbox til reparation og gider virkelig ikke at være uden min centrale mediecenter. Jeg tvivler tilmed på, at jeg kan fortsat få spillet på den, både med larmen og usikkerheden angående mine spil. Og det er dog et forfærdeligt tidspunkt at dette skulle ske. Jeg har over de sidste par dage fået en masse spil ind ad døren (The Darkenss, Crackdown, Prey, Call Of Juarez og snart Overlord), samtidig med at jeg netop har genoptaget Oblivion fordi jeg absolut ikke vil stå alene om, ikke at have fuldført dette fuldkomne eventyr. Dertil spiller jeg også Gears Of War dagligt, så det er en uløselig problematik for en dedikeret gamer som mig. Bør jeg virkelig kun forholde mig til kun at spille Arcade spil, film og demoer, indtil jeg får min anden Xbox tilbage? Jeg frygter det.

Det har selvfølgelig heller ikke hjulpet at stille den op, eller tage harddisken af, og jeg sværger til hvem end spilguderne nu er, at der kom genkendelige ”klik-klik” lyde fra konsollen, som man kender fra PC’er og laptops, når de har meget tænkearbejde at skulle igennem. Sådan bør konsoller slet ikke lyde.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her