Raider's blog
18-03-2007 - 20:07

And the worst control scheme ever goes to...

... Def Jam: Icon. Ja, nogle af jer troede nok det var Bionicle Heroes, men næh nej, vinderen findes lige her. Aldrig har jeg vredet mine muskelsvage fingre og stakkels trådløse controller i sådan en vrede, som jeg har ved dette spil. Ikke nok med at alle slag, ryk, kommandorer er forsinket (dette bekræfter Gametrailers i deres video review), så er kontrolopstillingen den mest utradiotionelle set i et kampsportsspil. En kombination af knapper og analog-sticks, udgør ens basale slag, mens triggers skal holdes inde, for at lave specielle kommander. Men bemærk, triggers kræver også at man bevæger den ene analog, for overhovedet at kunne lave et specielt move. Skal du blokkere, så er det triggeren inde, og så prøve at finde den rette vinkel på analogen til at rette et blok hen på rette sted. Men fordi alt er forsinket, vil man sjældent blokere på rette tidspunkt - og højsansynlig blive et offer for et greb og en flyvetur igennem luften. Det er udover det sædvanlige håbløst, og som før hentydet til, meget smertefuldt for fingrene.

Udover en overfladisk grafisk side og interface, der gør spillet mere end upraktisk, sløvende og forvirrende, så er dette en titel der tiltaler en meget lille målgruppe; dem der har lavet spillet og dem der deltager i spillet. Ingen hiphop-fan, med respekt for sig selv, vil kunne med god samvigtighed samle denne titel op (udkommer på fredag d. 23 marts), og nyde kerne gameplayet.

Det er første gang jeg har været på grænsen til at kyle en uskyldig og isærdeles trofast 399kr dyr controller ned i gulvet, af ren vrede. Kun ved hjælp af et indskud af sund fornuft, nåede jeg at slukke min Xbox, så jeg kunne komme til mit sande jeg igen. Close one...
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her