Raider's blog
20-02-2007 - 19:30

Dilemma

Kom i dag hjem med to ventede titler, men står med det dilemma at jeg ikke ved hvilket jeg skal begynde med? Det ene er en stor(slået) titel et utal af fans har ventet længe på, mens det andet kan hjælpe mig med at booste min gamerscore uden at jeg keder mig.

Jeg snakker om spillene i billedet forneden – og mit problem er egentlig, om lysten til spil på andre platforme, dæmpes kraftigt af Achievements? Jeg har intet problem med Achievements – det er et skønt påfund der kan give mig statistik over hvor langt jeg er kommet i et spil, hvor jeg ikke har været i et spil, give mig et minde af hvor jeg har været (om mange år) og give mig rig mulighed, for at sammenligne min oplevelse med andre gamere – som nok er det vigtigste punkt ved overhovedet at spille konsol.

Men jeg står her, med et spil hvor demoen ikke sagde mig forfærdeligt meget – mens de Achievements der er i spillet, virker ret sjove at opnå – og det andet spil, som vil kræve jeg bruger flere uger på det (tog mig en halv sommerferie at komme igennem syveren i denne serie) og er garanteret en mindeværdig episk oplevelse. 

Så dette blog er indlæg ikke et råb, for at I skal hjælpe mig med at vælge – men blot en observering af, hvilke konsekvenser Achievements i Xbox 360 spil også bringer. Jeg har virkelig lyst til at prøve spil som Kingdom Hearts 1 og 2 (har etteren), God Of War, Shadow Of The Colussus og Twilight Princess – men det indebærer næsten indelukket oplevelser, man ikke direkte kan dele med andre på samme plan.


Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her