Raider's blog
28-01-2007 - 19:32

2 for prisen af 1

Nå, min planlagte aften røg godt og grundigt i vasken. Den ene ven med Xbox 360 havde glemt sin ekstra controller og sit Gears Of War, og den fjerde havde fået gæster derhjemme, så han mødte kun op i ca. 10 min. Trods dette, så fandt vi ud af at underholde os alligevel.

Vi lagde ud med at prøve at få Star Trek Legacy til at køre mod hinanden. Desværre fik vi gang på gang samme besked, at jeg simpelthen ikke havde nok "internets powarh" til at være host. Desværre havde jeg heller ikke nok, til at vi begge kunne hoppe på en fremmeds server og spille flydent. Det var stort set kun stilbilleder der blev vist på skærmene. Endte med at vi slog os ned i et værelse, og bare spillede campaign-delen i fællesskab. Det holdte ca. 2 baner, før de andre straks råbte op efter slik og film. Typisk.

Jeg tog dog initiativ til at introducere dem til Heavy Weapon og Assault Heroes. Det første fængende slet ikke, mens sidste nævnte bed fast som en lun bæver (eller som min forhenværende bedstevens kone, som han giftede sig med efter 1½ år kendskab. Hun ligner til forveksling nu også en bæver).

Da de fik klaret demo-delen, tænkte jeg at jeg ligeså godt kunne holde gang i spilleriet og hyggen, så jeg besluttede mig for at købe spillet. Bemærk, vi spillede på min vens maskine, så jeg måtte lige logge ind først, for så at kunne suge fra min konto. Og her kommer jeg så til indlæggets fængende titel; "2 for prisen af 1".

Vi fandt ud af, at loggede man med sit gamertag ind på en andens konsol, henter et Arcade spil for første gang, får man reelt spillet 2 gange. Det må være en fejl, da det ikke virker på downloads jeg tidligere har hentet på min egen konsol. Men jeg kunne efterfølgende hente spillet igen på min egen maskine, så vi begge har spillet.

Sådan gør du, hvis du og en ven gerne vil deles om et Arcade spil.

1. Recover Gamertag på din vens Xbox 360.
2. Hent og betal for et Arcade spil for første gang.
3. Log ud og lad din ven logge ind.
4. Gå igang med at spille spillet, for at sikre at det nu virker uden at skulle unlockes.
5. Recover dit Gamertag på din egen Xbox 360 og vælg Download Again.
Og nu skulle I begge meget gerne have spillet, og kun have betalt for det én gang.

Om Assault Heroes er et særtilfælde, tør jeg ikke eksperimentere mig frem til. Men jeg finder nok ud af det, når Worms udkommer til Live Arcade, hvor vi vil prøve samme fremgangsmetode. Selvfølgelig er det igen min konto det skal gå udover, da min ven fortsat vil være mere end nærrig og skeptisk ved sin Xbox 360.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her