Raider's blog
27-01-2007 - 17:33

Alternativ hyggeaften

I aften kommer tre af mine kammerater på besøg. Det er der egentlig ikke noget specielt ved, da de tit er på besøg 1-2 gange om ugen. Men i aften er det særlig aften, fordi jeg har taget initiativ til, at vi skal lave andet end at sidde og se film og proppe os med alverden indenfor slik og drikkevare. Eftersom én af dem, med et langtids had overfor konsoller og Xbox, endelig blev overtalt til at købe en Xbox 360, har vi i aften to gange Xbox 360'ere. Dertil har vi et par Star Trek Legacy og et par Gears Of War.

Sidstnævnte er hvad vi i aften vil spille. Det bliver ret spændende. Vi lægger ud med at spille 2 vs. 2, over systemlink (mit værelse ligger lige op ad stuen, så vi kan sagtens råbe til/ad hinanden) - og så er planen, når vi er kommet godt og grundigt ind i spillet, at vi vil gå online og spille som et hold mod evt. tilfældige på Xbox Live. Kunne også være at vi fandt en gruppe af andre 4 danskere der var friske på at give os høvl, men primært skal vi bare spille som hold og for at have det sjovt.

Vi har før afholdt noget lignende, i Halo 2, men det fandt de andre hurtigt kedsommeligt, da fire på en skærm og alt for stor forskel i spille-evner, gjorde det svært for dem der aldrig har haft en Xbox-controller i hænderne. Gears Of War er dog et spil med let indlæreringsniveau, og kan kræve mere held end forstand - dermed tror jeg også det vil være et sjovere spil at spille, 2 på hver skærm og konsol.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg Xboxlife her